SAZNAJEMO KO SU NOVI KANDIDATI ZA VLADU! Toma Momirović bi mogao biti ministar privrede, traži se MESTO ZA DARIJU KISIĆ

Kakvo svađanje. Grenel ih je postrojio ko pingvine.
Ima da slušate ili vas neće biti.

Ne znam šta je Grenelu na umu ali ako želi da iole promeni patološko stanje u Srbiji mora da ih natera da odblokiraju medije i u roku od tri meseca raspišu nove izbore za početak 2021.

Ne znam da li je on svestan u kojoj meri ga ovde kompromituju pojedini režimski i opozicioni mediji nazivajući ga ličnim prijateljem oznaških uzurpatora sa Krka.

Ne znam šta je Grenelu na umu ali ako želi da iole promeni patološko stanje u Srbiji mora da ih natera da odblokiraju medije i u roku od tri meseca raspišu nove izvore za početak 2021.
To kaže i Sandulović .
Kaže da treba očekivati snažniji uticaj dijaspore i masovna hapšenja i oduzimanja imovine stečene u tranzicionim muvačinama.
Nisam neko ko je politički sledbenik gospodina, ali je u intervjuu samom sebi nabrojao dosta toga sa čime ne mogu a da se ne saglasim.

To kaže i Sandulović .
Kaže da treba očekivati snažniji uticaj dijaspore i masovna hapšenja i oduzimanja imovine stečene u tranzicionim muvačinama.
Nisam neko ko je politički sledbenik gospodina, ali je u intervjuu samom sebi nabrojao dosta toga sa čime ne mogu a da se ne saglasim.

Sandulovića se sećam sa početka 2000ih i prvi put za njega sam čuo tako što su ga eldepeovci mrzeli iz dna duše.

Tako da sam siguran da ne govori besmislice.

Sandulovića se sećam sa početka 2000ih i prvi put za njega sam čuo tako što su ga eldepeovci mrzeli iz dna duše.

Tako da sam siguran da ne govori besmislice.
Ja ga se sećam iz neke druge ne baš afirmativne priče al ne bih da diskretitujem ovo što je ovde izgovorio.

LDP kapičićevci soroš titovci, ne čudi ni malo

Uostalom udbaški mediji od svakog mogu da naprave šta im dune po potrebi, a sve što je izgovorio u video prilogu je nešto sa čim sam saglasan.

Дарија треба да буде Министар спољних послова.Може да прича три сата и да ништа не каже.А да то делује јако важно.А наша спољна политика сада и није битна у свету,у осталом води је шеф државе,а она уме да слуша.

Studenti najavili blokadu Nemanjine ulice
Studenti koji traže 30 odsto niže školarine, okupili su se ispred zgrade Rektorata u Beogradu, odakle će krenuti u protesnu šetnju do zgrade Ministarstva prosvete i obrazovanja. Za ponedeljak su najavili blokadu Nemanjine ulice na tri sata ukoliko ne dođe do ispunjenja zahteva. Njihovu borbu podržao je i Stefan Đurić, popularni "Ćale, ovo je za tebe".

Bilo bi lepo da studenti to urade između 15 i 18h.

Bravo za akciju.

Back