Say something, i'm giving up on you...

Razlozi su u tome što su ljudi počeli da se stide svojih emocija. Tako kaže moja prijateljica. Kaže, je l znaš ti da su Pera i Maša u vezi, ja gledam, ne bih nikad reko. Pa kaže, jesu, jesu, a što kriju, stide se da se zna da imaju emocije? Šta ćeš, jeste, to je činjenica da je mnogo takvih ljudi.

Dobro je, biram one koje nemaju takve manjkavosti. Imamo druge neke, al to nemamo.

Iskvarila se zato sto iz mnogih izbija agresija, bes. Pa i ono sto shvate kako je receno izvrnu da bi imali ralog za daljom raspravom. To sam i ovde primetila. Kao da traze zrtvu za praznjenje.
I problem je sto bi svi da pricaju, a retko ko da slusa. Pa cesto svako prica svoje a ne cuje drugu stranu.

Pa kaT nam je stalo, radoznali smo, trebalo bi da smo radoznali da slušamo. A to je slučaj jedan u milion.

Oiga Kaminero, postoje i srecnici kojima fino ide i bez komunikacije, fokusiracu se samo na ucenje mog gurua NoveIste, na njenu famoznu izreku "cuti i 'ebi", oni koji zive u skladu s tom filozofijom nemaju tih komunikacionih smetnji, ali matori, brate, zato ti tipovi imaju neke vrlo vazne odlike, neka svojstva koja su preduslov takvog bitisanja... :lol:

Pa onima kojima ide fino i bez komunikacij su jako, jako glupe i/ili ogranicene osobe. Tako da, u tom slucaju, to i jeste blazenstvo.

takođe mislim da oni koji nemaju dali su se u jednu jurnjavu da zarade, kako da prežive i ništa ih drugo ne interesuje, ako mogu nekoga da zajebu uzgred da zarade nije problem i to će, oni koji imaju plaše se da ne izgube to što imaju i rade na tome da zgrnu još više na štetu onih koji nemaju...i tkao to ide u krug...i tako se ljudi udaljavaju...štaznam...kapitalizam neki došo...onaj afrički...

Back