Rimman
Aktivan član
- Poruka
- 1.188
Imam i ja ekipicu, nocna mora za malu decu, pogotovu za male metalheade, ne znam sto ih drugari hejtuju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slicno ko ja iz srpskog
1-kontrolni iz gramatike
1-lektira
2-pismeni, slobodna tema-mamu joj *****
1-lektira
1-pismeni iz gradiva
zakljucno 5
Nego, jel mogu ja da ti budem pomocnik u napushavanju dece?
Jedno sugestija na to, ja iz srpskog ni nemam slobodnu temu, ne samo moja skola uopste u srednjoj pola skola nemaju slobodne teme prema tome tesi se time da uvek ima goreg a ne ....
O Boze kakav je to covek
Jedno sugestija na to, ja iz srpskog ni nemam slobodnu temu, ne samo moja skola uopste u srednjoj pola skola nemaju slobodne teme prema tome tesi se time da uvek ima goreg a ne ....
O Boze kakav je to covek
Sve predmete imam pozitivne i vece ocene,ali matematiku sto mrzim pa to nema nigde! Svaki drugi dan ona mene seljancura izbaci sa casa! NIsam navikao da mi neko pomaze,ali ako to tebe usrecava pridruzi mi se! Ja mnogo volim da se zezam sa ljudima i da ih zajebavam a da oni nisu to svesni da im radim...
ma sto je najgore, ja sam u osnovnoj dobro znao gramatiku i citao sam lektire. A kad sam posao u srednju ono, zasu zivi, pocnem da citam nesto i dodje mi da umrem koliko je glupo..A i gramatika mi sad nesto ne ide, valjda sam vise vezbao kao manji
Back to the topic please
Mada mi je zao sto je tako. Mi cak ni nemamo gramatiku iz srpskog samo nas kljuka delima delima delima i odna nas reseta, i naravno imamo dva ucenika samo koji imaju peticu iz srpskog![]()
Imam i ja ekipicu, nocna mora za malu decu, pogotovu za male metalheade, ne znam sto ih drugari hejtuju![]()
fora je shto on ni sam sebe ne konta kad nam objashnjava
a tolko zdiba da ti pripadne muka kad ti pridje..
i chim vidi da ne pishesh, krene da te juri po uchionici![]()
Pa gledaj i mene mnogi ti klinci nerviraju,ali postoji neki broj njih koji su ovako bas kul momci kojima treba pomoci,ostalo treba dozvati pameti! Nije lako razlikovati se od drugih,ja sam to okusio na svojoj kozi i tehnicka skola me je ocvrsnula,jednostavno napravi coveka od tebe,moras da se menjas ili si najebao! Jednostavno niko ne trpi onog ko nije sposoban na nasilje i ja sam odatle pokupio zivotnu filozofiju koja glasi ljudi su govna i ne zasluzuju da se ponasas prema njima drugacije i nikad nikom ne veruj i ne ocekuj nesto od bilo koga!
Ma da, imam ortaka metalca koji je bas cool lik, duhovit i sve to, i fensi ribe ga gotive. A oni klosari sto dolaze pocepani i samo sa takvima se druze, sluze za sprdnju u skoli, a bogami neke i tuku. I posle na netu glume nekakve cyber mudonje.
Pa to im je i greska kad bi se druzili sa svima svi bi ih prihvatili kakvi su,odvajanje od drustva je odvajanje od zivota! Potrebno je nekad i malo petlje,ali jedna tuca ti je dovoljna da steknes neki ugled!
Ma ne treba ti nikakva tuca, mada slazem se da problem te vrste resavaju batine. Imam ortaka koji je tezak metalac, slusa death metal, a sa svima je dobar, jednostavno lik je komedija
A i to je sa tim malim metalheadsima problem, nisu druzeljubivi...ko nekakvi retardi njih 5-6 idu, pa normalno da ce sira javnost da ih zove satanisti![]()
Pa vi ste za njih sljam kao oni za vas,znaci ljubav je obostrana!![]()