Savršena ljubav

Pošto ovih dana love is in the air...

Savršena ljubav.. izgleda da ne verujemo da postoji ili je svako doživljava na svoj način.

Savršena ljubav bi bilo ono kada je on/ona nešto bez čega ne umete da živite, da dišete.

Kada se osećate potpuni, ispunjeni u svakom smislu i duhovnom i mentalnom i fizičkom i ništa vam više nije potrebno osim nje/njega.

Kada se sporazumevate pogledom i svet stane kada ste zajedno i svaki problem umete da rešite zajedno i baš zbog te ljubavi da bi je sačuvali.

I kada bi radije bili u njenom/njegovom zagrljaju nego bilo čijem ili bilo gde na drugom mestu..

Kada je ona/on jedini predmet želje i subjekat i objekat i predikat.

I onda je/ga izgubite...
Nije bitno kako i zašto, desi se.. okolnosti, sudbina..

I da vas pitam
Da znate da ćete doživeti takvu ljubav a da znate i da ćete je/ga izgubiti da li bi se prepustili ljubavi ili ne bi.

Da li bi se usudili da volite pa i da kasnije patite, bolujete.
Ili ne bi rizikovali da patite i to strašno, makar nikad ne osetili takvu ljubav.

A?

* ja ne umem sažeto, kome je predugačko neka preskoči ne zameram
Nisam to doživeo
Takvu ljubav
Tako da...

Voli me da te volim?
Немој буквално да схваташ.
Не могу да заволим мушкарца који не показује интересовање, па и касније ако се дистанцира и не напредује нам однос, неће се догодити да заволим.
Не заволим тек тако, на вересију.
Заљубљеност је тренутна, пустим да тече док заљубљеност не прође и тек онда се рађа љубав, више се постепено гради.

Svi cemo umreti, pre ili kasnije.
Тако је. Када си свестан смртности своје, њене, смртности људске онда си свестан неминовног краја...
Зато је поента у садржају. Пробати, волети, живети па и са болом, тугом...

Savršenstva?

Da li ono postoji uopšte ili smo mi ljudi skloni da uvjek može i mora ljepše veće....

Nikad skroz zadovoljni?
Савршено не значи апсолутно исто за свакога. Савршена љубав за мене није једнако савршена за тебе.

Не ради се о некаквом холивудском трипу, сви лепи, добри, светлуцају...🙄

Савршено је оно што мени прија, где се осећам пре свега спокојном, срећном..

Савршена љубав у смислу да желиш заувек да останете заједно баш такви какви сте.

Немој буквално да схваташ.
Не могу да заволим мушкарца који не показује интересовање, па и касније ако се дистанцира и не напредује нам однос, неће се догодити да заволим.
Не заволим тек тако, на вересију.
Заљубљеност је тренутна, пустим да тече док заљубљеност не прође и тек онда се рађа љубав, више се постепено гради.
tačno, to sam i rekao do stanja ''volim'' protekne vode... ako ne bude obostrano to će se razvodniti prije te ljubavi. naravno nekom će više biti krivo ali šta da radimo....

Back