bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pa ne vidis logiku u tome da mozes da volis samo kad si u duzoj vezi.Sto to meni govoriš?
Ja sam njoj odgovorio u vezi njenog posta a ti pao s marsa
Idi pogledaj post na koji sam odgovorio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne vidis logiku u tome da mozes da volis samo kad si u duzoj vezi.Sto to meni govoriš?
Ja sam njoj odgovorio u vezi njenog posta a ti pao s marsa
Idi pogledaj post na koji sam odgovorio
Idi dobro pogledaj post na koji sam joj odgovorio.Pa ne vidis logiku u tome da mozes da volis samo kad si u duzoj vezi.
Nisi primetio da sam stavio lajk na taj post, pre nego sto sam ti odgovorio?Idi dobro pogledaj post na koji sam joj odgovorio.
Nisam to doživeoPošto ovih dana love is in the air...
Savršena ljubav.. izgleda da ne verujemo da postoji ili je svako doživljava na svoj način.
Savršena ljubav bi bilo ono kada je on/ona nešto bez čega ne umete da živite, da dišete.
Kada se osećate potpuni, ispunjeni u svakom smislu i duhovnom i mentalnom i fizičkom i ništa vam više nije potrebno osim nje/njega.
Kada se sporazumevate pogledom i svet stane kada ste zajedno i svaki problem umete da rešite zajedno i baš zbog te ljubavi da bi je sačuvali.
I kada bi radije bili u njenom/njegovom zagrljaju nego bilo čijem ili bilo gde na drugom mestu..
Kada je ona/on jedini predmet želje i subjekat i objekat i predikat.
I onda je/ga izgubite...
Nije bitno kako i zašto, desi se.. okolnosti, sudbina..
I da vas pitam
Da znate da ćete doživeti takvu ljubav a da znate i da ćete je/ga izgubiti da li bi se prepustili ljubavi ili ne bi.
Da li bi se usudili da volite pa i da kasnije patite, bolujete.
Ili ne bi rizikovali da patite i to strašno, makar nikad ne osetili takvu ljubav.
A?
* ja ne umem sažeto, kome je predugačko neka preskoči ne zameram
IstoApsolutno verujem da postoji takva ljubav.Samo za druge ljude![]()
Bih! Jbg lepše je probati.Drugi deo nisam razumela, da li bih pristala na istu, da znam da me posle ceka patnja, to je pitanje? Naravno.
Ok maxo stavio si. Ali si mi odgovorio što nema veze s tim postom.Nisi primetio da sam stavio lajk na taj post, pre nego sto sam ti odgovorio?
Ima vremena. Daće BogNisam to doživeo
Takvu ljubav
Tako da...
|u vezi toga, moja kritika pesme Nemoj mi prici, Desanke Maksimovic,Ok maxo stavio si. Ali si mi odgovorio što nema veze s tim postom.
Ne maxo.|u vezi toga, moja kritika pesme Nemoj mi prici, Desanke Maksimovic,
je u tome sto pesma govori o nekom ko ne zna da voli, i ljubav
izjednacava sa ceznjom.
Немој буквално да схваташ.Voli me da te volim?
Тако је. Када си свестан смртности своје, њене, смртности људске онда си свестан неминовног краја...Svi cemo umreti, pre ili kasnije.
Савршено не значи апсолутно исто за свакога. Савршена љубав за мене није једнако савршена за тебе.Savršenstva?
Da li ono postoji uopšte ili smo mi ljudi skloni da uvjek može i mora ljepše veće....
Nikad skroz zadovoljni?
tačno, to sam i rekao do stanja ''volim'' protekne vode... ako ne bude obostrano to će se razvodniti prije te ljubavi. naravno nekom će više biti krivo ali šta da radimo....Немој буквално да схваташ.
Не могу да заволим мушкарца који не показује интересовање, па и касније ако се дистанцира и не напредује нам однос, неће се догодити да заволим.
Не заволим тек тако, на вересију.
Заљубљеност је тренутна, пустим да тече док заљубљеност не прође и тек онда се рађа љубав, више се постепено гради.