Savrsen :)

luckastalutkica:
Kad neko kaze straight, odnosno STR ja to rachunam da je to neko ko se yebe i sa zenama i sa mushkarcima.Tako mi je to znachenje ostalo upamceno.
Cero,strejt znaci PRAVO u bukvalno prevodu. (pravo,kao ici pravo) Onda kao cisto,ali ne cisto kao cista kuca,vec cisto u smislu da muzika bez ikakvih drugih uticaja (ako pricamo o muzici),cisto kao da si hetero,nisi gay,cisto kao ne koristis nikakve supstance,ne pijes...itd.
Mislim ako me razumes.
A na pravom srpskom STR je ...kao sto rekoh Samostalan Trgovinska Radnja

:D:D

Aleksej_BASO:
E bas to je greska!!!

Ono sto oni rade u krevetu ni mene ne interesuje, ali me intersuje JAVNO PROPAGIRANJE homosexualizma kao normale pojave.

Oni koji propagiraju javno i mene shize totalno s obzirom da to nije prirodna pojava poput vetra sa zapada ili kishe sa grmljavinom, ali ne znachi da svi homoseksualci to rade. Ovi "moji" su previshe normalni po drugim pitanjima da bi to radili tako javno.
A, kao pedofili su okej?? No matter shto ne propagiraju javno seks sa decom?!

Hopkirk:
Oni koji propagiraju javno i mene shize totalno s obzirom da to nije prirodna pojava poput vetra sa zapada ili kishe sa grmljavinom, ali ne znachi da svi homoseksualci to rade. Ovi "moji" su previshe normalni po drugim pitanjima da bi to radili tako javno.
A, kao pedofili su okej?? No matter shto ne propagiraju javno seks sa decom?!

NAravno da nisu, ali ovo je pritivzakonito. To je razlika.

Pedofili i ****** imaju jako slican nacin borbe za ostvarivanje svojih "prava".

Naravno!

Znas kako perfidno (ako se to tako kaze)???

Navodno, "deci ne treba uskracivati pravo da budu sa starijim, tim pre su ona radoznalija" i tako....

Razumes predstavi ti sve to skroz sa druge tacke gledista da bi te zavarao. Tako i ******.

Aleksej_BASO:
E moja ti Suzika........ Hvala mislim ja sam takav nema foliranja, niema zezanja, balkan! 8-)

Krtastarica je RAJ medju forumima!!! :!: :!:

Idi na B92 forum pa da vidis.....

To je leglo pedera....
(Mene su tamo banovali - trajno! - posle manje od 10 postova.)

haha......i meni se desilo slicno......ali ovde na Krsti na slicnoj temi.....zakljucali su temu......jer se ni ja ne foliram.....
pa eto...imaju gde da idu.....
a ne da se shire kao kuga ......da ne kazem nesto jos crnje.....
e...i jos tema o njima koja se zove -savrsen-???????????????????
dno

Suzy:
haha......i meni se desilo slicno......ali ovde na Krsti na slicnoj temi.....zakljucali su temu......jer se ni ja ne foliram.....
pa eto...imaju gde da idu.....
a ne da se shire kao kuga ......da ne kazem nesto jos crnje.....
e...i jos tema o njima koja se zove -savrsen-???????????????????
dno

MA ovde j eOK jer vec ima tih tema.... Nikome nista, a tako..... :shock: Znaci kada su me banovali. I ne mozes se registrivati npr. sa cirilicnim nadimkom. I ne mozes se registrovati na neku yahoo ili hotmail adresu....

Sta reci kada ima lik kome je nadimak qeeria, ili tako nesto....

?:
veca riba jede manju ribu, tako ce i taj vas balkan da nestane. a veca riba je evropa i ono sto preteze u svetu.

Tesko.....

Je rpre nego sto nestanemo zene iz spoljnog sveta ce shvatiti koliko vredi balkanski macho muskarac pa ce nas drzati ko malo vode na dlanu! ;)

Aleksej_BASO:
MA ovde j eOK jer vec ima tih tema.... Nikome nista, a tako..... :shock: Znaci kada su me banovali. I ne mozes se registrivati npr. sa cirilicnim nadimkom. I ne mozes se registrovati na neku yahoo ili hotmail adresu....

Sta reci kada ima lik kome je nadimak qeeria, ili tako nesto....

a sta je OK?sto -IMA VEC TIH TEMA-?????
Alek?
zar je to OK? ne....nisi to hteo da kazes..ajde ponovo.......

Ma kazem ti OK je neka ****** postave temu i mi im kazemo kako su bolesni.... To je tako.

Oni postoje i oglasavju se a nase je da im obajsnimo da nismo od juce i da ne nasedamo na tu spiku i da to NECE PROCI!

Ja ti kazem na nekim (B92) forumima bni BANOVALI tebe i mene....

Ти се стварно плашиш да би педери могли да те врбују!!! :shock:
(И да ће то учинити уколико им се не будеш стално супротстављао.)

Онда ми је јасно откуд такав анимозитет! :roll:

Back