Savremenom potrebna SAVREMENA VESELA FINANSIJERKA za partye

jel ima ovde neka finansijerka robot, a da ima bar dve zdrave lampice u glavi? .. ili da cLikcem na drugom mestu

voimja.jpg

Hehehehee... Cestitam Klice! Dogurao si i do gugla... Samo, pazi da ti ne uleti ona "vesela finansijska". I jos nesto; Primetio si, da bih i ja da se uhlebim... Pa sam mislio, ako tebi nesto pretekne... onako, neka koja ne voli da se zeza, ili nije vesela... a finansirala bi truta sa daljincem u rukama - ti me preporuci. Vazi?
Ebote, imam osecaj da sam te ovo vec molio...

Julian_Duranona:
Hehehehee... Cestitam Klice! Dogurao si i do gugla... Samo, pazi da ti ne uleti ona "vesela finansijska". I jos nesto; Primetio si, da bih i ja da se uhlebim... Pa sam mislio, ako tebi nesto pretekne... onako, neka koja ne voli da se zeza, ili nije vesela... a finansirala bi truta sa daljincem u rukama - ti me preporuci. Vazi?
Ebote, imam osecaj da sam te ovo vec molio...
Ma stari si ti ljis Julijane. Ne brinem se ja za tebe nego za ovu omladinu $to treba da nadje vesele finansijerke :) A ako pretekne ne$to samofinansirajuce sa foruma prvi si na listi :D

CaLiMeRo:
CLick - reci kad i reci gde. 8-)
hehe, a ja mislio da ce$ ti meni kao vesela finansijerka reci kad i gde.. no dobro...
po$to je dispatch tek za dvadeset dana (znachi daleko), mozemo da iskombinujemo ne$to ranije. citamo se na private

p.s. pitam se.. jel ima ovde neka vesela finansijerka sa sigurnom dijagnozom, a da zheli da investira? Agencija Betty mi je upravo dojavila da je 'potencijalna Calimero' danas iznenadno ispustila svoju plemenitu du$u dok je vezhbala finansiranje na nepoznatom omlaTincu :wink:

Calimeru poslednji pozdrav, a vi vesele finansijerke potrchite jer se oko nove ochekuje poskupljenje :twisted: xexe

nije zajabevancija.. xexe

Back