Savremena zena.com

Nisam cuo ni da muz bije zenu.

U kom li si ti fazonu??? Pitam se, pitam se.

- - - - - - - - - -

pa ne znam sto to kad u sto savremenih zena imas dve ili mozda tri poslovne i 97 gologuzanki koje ili rade u trafici ili im mama kupuje spirale

a da, to je zato sto si se pregledala seks i grada
Onda, po tvome, savremena zena je negovana zena, odnosno prenegovana zena.

Nemam u braku. Moj muz moze da vice koliko hoce a ja ne smem. Kad viknem odmah me strogo opomene.

dobro ali ne mozes svoju situaciju i pojedinacni slucaj projektovati na citavo drustvo koje je generalno izrazito ginocentricno, da ne kazem bas ushtrojeno

- - - - - - - - - -

Onda, po tvome, savremena zena je negovana zena, odnosno prenegovana zena.

ne nego ludojeba

pa vidis ja uopce ne mislim da cu bit cudakinja
sto i jest poenta
etikete su vec tu

Етикетирана сам много пута у животу, и никада се нисам освртала на то.

Касно је да сад почнем, зар не :lol:

- - - - - - - - - -

Ne melje vas društveni pritisak, nego pritisak koji same sebi pravite da biste ispunile standarde koje je postavila neka Kim Kardašijan.
Pa onda krenete još da sečete vene kad vam neki balvan koji misli da je Kim Kardašijan dobra riba napiše da ne izgledate dobro.

I onda vam krivi mi što se zadovoljno češemo po dupetu dok šetamo škembe kraj ogledala. Probajte i vi da se ujutro nenašminkane i raščupane počešete po dupetu kraj ogledala, videćete koliko će život da vam bude lepši. :D

Ovo pisanije nije upućeno direktno tebi Mina, nego svima koji nemaju dovoljno samopouzdanja da stvore svoj kriterijum lepote, pa ga pozajmljuju od medija.

Ја сам по својим критеријумима сасвим добро очувани примерак старог фијакера, не пада ми на памет да се бакћем теретанама, лифтинзима и осталим чудесима не бих ли изгледала пар година млађе...

Самопоуздања ми не фали ни на једном пољу, тако да часописи, телевизије и остали медији пуцају у празно, што се мене тиче :lol:

Idu ali malo koja... pretezno gledaju da se "dobro udaju", pardon uhljebe.

Savremena žena je žena koju zabole da li će drugi misliti o njoj da je savremena.
Kome i zašto bi morala da dokazuje da ide u korak s vremenom?
Ne živi više po ličnom ritmu nego po ritmu koji nameće uglavnom kratkotalasna sredina izmanipulisana iz svih uglova i pravaca o tome šta je lepo dobro aktuelno i u trendu!

Savremena žena je žena koju zabole da li će drugi misliti o njoj da je savremena.
Kome i zašto bi morala da dokazuje da ide u korak s vremenom?
Ne živi više po ličnom ritmu nego po ritmu koji nameće uglavnom kratkotalasna sredina izmanipulisana iz svih uglova i pravaca o tome šta je lepo dobro aktuelno i u trendu!

Upravo to! Ja ne znam zasto zene uopste otvaraju ovakve teme kada to ne treba da ih interesuje?!

Nije tacno. Meni su prve asocijacije na "savremena zena" - poslovna zena i ravnopravnost sa muskarcima.

kakva bre ravnopravnost. muškarac jedva čeka da pokažeš inicijativu da budeš ravnopravna da ti uvali i njegove obaveze i posao...

savremena žena je žena koja brekće pod teretom svoje lakomislene potrebe da bude moderna.

- - - - - - - - - -

Upravo to! Ja ne znam zasto zene uopste otvaraju ovakve teme kada to ne treba da ih interesuje?!

ovakve tematike su uvek predmet vrele retorike naročito kod ljudi koji žive na balkanu.

zanimljivo je čitati iako je o ovome bilo reči već mnogo puta.

kakva bre ravnopravnost. muškarac jedva čeka da pokažeš inicijativu da budeš ravnopravna da ti uvali i njegove obaveze i posao...

savremena žena je žena koja brekće pod teretom svoje lakomislene potrebe da bude moderna.

- - - - - - - - - -

ovakve tematike su uvek predmet vrele retorike naročito kod ljudi koji žive na balkanu.

zanimljivo je čitati iako je o ovome bilo reči već mnogo puta.
:obozavam: :heart:

nesto ne mislim da je to pitanje preferencija, odluka na individualnom nivou vec nacina na koji nas tretira sistem
u kontekstu dostupnosti mnogih stvari od obrazovanja do asistenicije drustva u odgoju djece...pa sve do famozne
slike zene/muskarca u medijima koja oblikuje zelje (ne i realne potrebe) konzumenta...
kad razmisljam o tome sta zelim i kakav tretman zelim
prvenstveno mislim na generacije koje dolaze;
sta im u tom pogledu ostavljamo?
sta je nase naslijedje, a sta su dobile od generacija prije nas?
ja trenutno nemam dojam da smo se mi bitno pomjerile
vec mi djeluje da smo regresirale u odredjenim segmentima, kao i kompletno nase okruzenje, uostalom

Back