Mundo Daroje
Početnik
- Poruka
- 35
DisMisaL:Ako ima još neko ko ne kapira ovaj podforum, neka se ne javlja :wink:Muškarac_bg:Ako ima neko ko kapira ovu temu neka se javi.
Batali to što piše Savremen muškarac. Ne misli se na nekog Hi Tec baju, jednostavno na muškarca koji žive u ovom vremenu i na ovim prostorima. Ako smatraš da se razlikuješ od ostalih, budi slobodan da ostaviš svoje mišljenje na temama koje te dotiču. I spreman da prihvatiš kritiku ili podršku. I da se povremeno zezaš.
E, jel da sam se primio da objašnjavam svima šta se ovde radi. Prvo vaga, sad i ovaj. Ma ja sam izgleda opet prso. Ili se to još nisam sastavio od prošlog puta. Inače sam nesavremen, da ne govore više kako sam derpe. A pošto mi ne daju za pravo da sam Srbin, ja se izjašnjavam kao Kurd.
Ti si moj idol!!! Hvala ti, skratio si mi muke. Vec me zabolela glava od diskusija i teorija o savremenom Muskarcu. Svako neka misli i prica sta hoce, a ovi koji se ne slazu neka se svadjaju sa Skupstinom na TV-u. Mnogo efikasnija terapija, i jeftinija od interneta.
P.S. Vaga55:BOORING!!! morala sam