''Savremen muškarac''-Srbin- trt MIlojka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DisMisaL:
Muškarac_bg:
Ako ima neko ko kapira ovu temu neka se javi.
Ako ima još neko ko ne kapira ovaj podforum, neka se ne javlja :wink:
Batali to što piše Savremen muškarac. Ne misli se na nekog Hi Tec baju, jednostavno na muškarca koji žive u ovom vremenu i na ovim prostorima. Ako smatraš da se razlikuješ od ostalih, budi slobodan da ostaviš svoje mišljenje na temama koje te dotiču. I spreman da prihvatiš kritiku ili podršku. I da se povremeno zezaš.

E, jel da sam se primio da objašnjavam svima šta se ovde radi. Prvo vaga, sad i ovaj. Ma ja sam izgleda opet prso. Ili se to još nisam sastavio od prošlog puta. Inače sam nesavremen, da ne govore više kako sam derpe. A pošto mi ne daju za pravo da sam Srbin, ja se izjašnjavam kao Kurd.

Ti si moj idol!!! Hvala ti, skratio si mi muke. Vec me zabolela glava od diskusija i teorija o savremenom Muskarcu. Svako neka misli i prica sta hoce, a ovi koji se ne slazu neka se svadjaju sa Skupstinom na TV-u. Mnogo efikasnija terapija, i jeftinija od interneta.

P.S. Vaga55:BOORING!!! morala sam

K'o što sam jednom već rekao, najviše mrzim kad nam neko ovde dođe u goste samo da bi nam rekao da je on lep i dobar i pametan a kako smo svi mi ružni i glupi i isfrustirani, i da je sve ovo bezveze. I kako uopšte nema nameru da ovde dolazi, jer su teme su bezveze i nikakve !?!

Dobro, rekao si svoje. Jeste, ti si pametan. I dobar. Sad idi, pusti nas na miru. Zauzeti smo. Imamo da radimo. Adios.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back