Savremen muskarac balkanac

littlefoot:
Nesto me zanima dali savremen muskarac sa naseg podneblja mora neminovno da bude i balkanac :?:
Pod balkanac podrazumevam zelju za posedovanjem, apsolutnu dominaciju i minimalnu toleranciju :o
Hmmm...pa mislim da imas pogresnu konstataciju o tome sta je balkanac...ne brkaj izmedju balkanac i primitivac...Evo,ja sam balkanac,ali sa katalizatorom,znaci ne bijem zene,ne pijem alkoholna pica,nemam pojma ko igra za koji fudbalski klub,ne znam sta peva Karleusa a sta Ceca,ne znam ko je koga j...,ali zato imam ostale vrline koje krase ljude sa ovog podrucja...agresivan,volim masno,zene,lagodan zivot uz malo rada i tako dalje...

-ne brkaj izmedju balkanac i primitivac...
-Jel se ovde raspravlja o balkancima ili kulovima...
-jeste da balkance bije glas da su ovakvi-onakvi,ali to nista ne mora da znaci!
-Balkanac sam podunavac.
-Samo sam onako "povrsinski" dala opis muskarca koji mi odgovara.
-A sta je sa onima koji piju pivo,ali ne podriguju,barem ne u zenskom drustvu.
-ja se nikako ne slazem sa tobom da je fin muskarac derpe!
-Mozda je to cvece izvikana fora, ali mene to ipak odusevljava.
Hemiopsija jednog balkanca prouchavanog od engleskog vika pokreta zhena je rechena da je on ustvari na nivou poluprerushenog potpunog divljaka sa odelom evropskog tipa i pan evropskom idejom drushtvenosti,pa tako i komuniciraju tim voklbularom sa zhenama.
Balkanicus homoerektus sapijens men sana jang slika je ovo shto vidino na ulici,ali nauchim pogledom antropoloshke doktroske disertacije ima ima razlike u ondosu na druge koji nezhive i nisu rodjeni na balkanu"vrata naroda" "balkanski kotao" "zemlja krvi ili more nebeskog maroda".
Znam za detalje josh dok sam se lozhio na faks filozofije,pa tako celu prichu od bivshih kolega ali sada se i zaboravilo jer znate ako pricha nije za drushtvo shta chu ja sad kao slepac svetac da izadjem go na ulicu odeven u belu krpu charshava i nosim transparent sa parolom o balkancima.
Samo da znate Eros Ramazoti nije balkanac.
Balkanci kad bi se podelili po poreklu tu ima priche za javnost diskusiju i drushtvo inace nepokushvajte da bodete ochi,koliko ja znam onih koji nisu na slovu N od Nivo za razmatranja ili prichu.
Chujemo se sa komentarima,ima ovde koji znaju svoje poreklo.CU

apotekarka:
lady me:
E ja moram da se suprtstavim prethodno iznetom.

Kad odem na more a da nije u pitanju Crnogorsko primorje, cudom se cudim onim zenama i devojkama sto iz Holandije, sto iz Engleske i mnogih drugih zemalja (daleko daleko od Balkana) na sta lice. Retkost je videti zgodnu ribu i ako je vidis ispostavi se da je nase gore list :wink: Mozda je malo pristrasno razmisljanje ali je stvarno tako. Ipak mislim da su nase devojke a i zene poprilicno vode racuna o svom spoljasnjem izgledu.

A sto se tice sindroma Balkan man, ni tu se ne slazem... U jatu feminiziranih muskih faca koje sve cesce imam priliku da vidim na TV ovi nasi balkanci mi izgledaju sve lepsi i sve bolji :wink: ... Ma nek su i malo posesivni i ljubomorni, sve im oprastam samo dok lice na muskarce (i dok su ispravno orijentisani) :D

Cela istina .Ni ove ostale nisu bolje ....Italijanke bez sminke i frizure uzas bozji.Nemice ...fuj!Ali ubedljivo najruznije zene na planeti su maltezake!!!Debele do kretenizma,dlakave(sto isticu sa ponosom ,ne znam zasto),neuredne .....strasno!Mi ,slovenski narodi ispadosmo jos i najlepsi :)

E, ovo za Nemice i Holanđanke stoji, ukrmošu se do deformiteta...

Back