ravana Domaćin Poruka 4.537 04.11.2016. u 13:53 - savjeti prijateljica . #1 slusate li mudre savjete svojih ljubomornih prijateljica kojima nije u cilju da vama bude dobro vec da istranciraju zivce vasem decku preko vas .
slusate li mudre savjete svojih ljubomornih prijateljica kojima nije u cilju da vama bude dobro vec da istranciraju zivce vasem decku preko vas .
C cave man Buduća legenda Banovan Poruka 29.314 04.11.2016. u 14:10 - savjeti prijateljica . #2 slusaju donekle al posle mora da ih odhebu al uz opasku da je to zadnji put da nekog otkace zbog tebe
slusaju donekle al posle mora da ih odhebu al uz opasku da je to zadnji put da nekog otkace zbog tebe
ravana Domaćin Poruka 4.537 04.11.2016. u 14:19 - savjeti prijateljica . #3 vjerojatno jedina gora stvar od savjeta prijateljica su savjeti majka .
dive Legenda Poruka 61.225 04.11.2016. u 14:55 - savjeti prijateljica . #4 ravana: slusate li mudre savjete svojih ljubomornih prijateljica kojima nije u cilju da vama bude dobro vec da istranciraju zivce vasem decku preko vas . Kliknite za proširenje... nemam prijateljice
ravana: slusate li mudre savjete svojih ljubomornih prijateljica kojima nije u cilju da vama bude dobro vec da istranciraju zivce vasem decku preko vas . Kliknite za proširenje... nemam prijateljice
red riding hood Elita Poruka 18.868 04.11.2016. u 15:33 - savjeti prijateljica . #5 ravana: slusate li mudre savjete svojih ljubomornih prijateljica kojima nije u cilju da vama bude dobro vec da istranciraju zivce vasem decku preko vas . Kliknite za proširenje... Ja sam ta ljubomorna prijateljica koja srecu kvari
ravana: slusate li mudre savjete svojih ljubomornih prijateljica kojima nije u cilju da vama bude dobro vec da istranciraju zivce vasem decku preko vas . Kliknite za proširenje... Ja sam ta ljubomorna prijateljica koja srecu kvari