Savjet

namjerni prolaznik

Početnik
Poruka
1
Cao ljudi :D
Pocela sam pusiti prije dva mjeseca i nemam bas iskustva u tom polju. Nisam nasla neke cigarete koje mi odgovaraju, pa sam odlucila da pitam vas "sa iskustvom". Zanima me koje cigarete najvise, a koje najmanje dime i koje su cigarete najblaze i koje najmanje smrde. :confused:

Meni se lično svidja Bond. Kažu da je to jaka "zidarska" cigareta. Dok neki moji poznanici puše Sobran za koji osim što je malo skuplja, "najdravija" cigareta. Ja sam probao više vrsta Sobrana, meni je to blago

Sjajan tekst, kao i uvek :)

Dodala bih da mi nije jasno zasto bi neko u XXI veku kada su pusaci diskriminisani kao da imaju zaraznu bolest, proterani iz svakog lokala, iz stanova (to ce i u Srbiji da zazivi), na svim aerodromima postoji kao neki mali akvarijum gde se nabije gomilica pusaca da ih prolaznici gledaju kao zivotinje u zoo-vrtu...znaci sad kad je bukvalno sramota biti pusac ti hoces da pocnes da pusis?
Meni to nije jasno, zasto bi neko svesno sebi komplikovao zivot?
O raznim bolestinama, tipa rak, dijabetes, zadah, ubrzano starenje mozemo do sutra da pricamo...

Cao ljudi :D
Pocela sam pusiti prije dva mjeseca i nemam bas iskustva u tom polju. Nisam nasla neke cigarete koje mi odgovaraju, pa sam odlucila da pitam vas "sa iskustvom". Zanima me koje cigarete najvise, a koje najmanje dime i koje su cigarete najblaze i koje najmanje smrde. :confused:

Meni najlepsi crveni Lucky Strike. Slabije su plave cigare a najslabije sve slik cigare, koje najmanje smrde, sve smrde :mrgreen:
Eto crvene su ti jace, plave slabije, slim najslabije. Sad ima raznih cuda, tipa s ukusima, sive, crne, bele mozda cak. Ne hvala

- - - - - - - - - -

Onda nisi sa mnom razgovarao :p slazem se da velika vecina pocinje da pusi zbog drustva i ostanu pusaci iz navike koji kukaju kako moraju da puse i sa cigarom u ruci pricaju kako je to smche.
Ali meni se prvi dim cigare koji sam u zivotu uvukla svideo, do dana danasnjeg, nije bilo zbog drustva, nije bilo u skoli

Back