Saveznici cetnika

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
U svojoj borbi protiv partizana (Srba levicara) cetnici su verovatno imali - saveznike.

Ko su bili cetnicki saveznici u toj bratoubilackoj borbi?

Kakav je bio odnos slavne Crvene Armije i cetnika?

Zasto su cetnici spasli par engleskih i amerockih pilota koji su bombardovali Beograd?
:think:

Немам ја шта са тобом да разговарам. Кад ми одговориш кога су Западни савезници помогли да дође на власт, коме су пружали помоћ после рата и која је енглеска историја званична онда можемо да разговарамо.

П.С. Како то да не стављаш у исту раван спашавање пилота од стране четника и од стране партизана?

Немам ја шта са тобом да разговарам. Кад ми одговориш кога су Западни савезници помогли да дође на власт, коме су пружали помоћ после рата и која је енглеска историја званична онда можемо да разговарамо.

П.С. Како то да не стављаш у исту раван спашавање пилота од стране четника и од стране партизана?

Da li to znaci da cetnike NIKO NIJE VOLEO, ni Zapad ni Sovjeti?

Svi su vise voleli Titu?

images

ova slika je sa ukrcavanja četnika u pranjanima!

Partizani ( oni koji su vodili), Nisu bili Srbi levicari , nego jugosloveni hrvatske provonijencije, dakle, hrvatski borci. Brci za hrvate, protiv Srba. to sto mnogi u partizanima pojma nisu imali sta su, znaci samo da su bili korisni idioti.
Ko jugosloveni srpskog porekla danas.

Partizani ( oni koji su vodili), Nisu bili Srbi levicari , nego jugosloveni hrvatske provonijencije, dakle, hrvatski borci. Brci za hrvate, protiv Srba. to sto mnogi u partizanima pojma nisu imali sta su, znaci samo da su bili korisni idioti.
Ko jugosloveni srpskog porekla danas.

Znaci, sada su partizani bili - Hrvati!?

Lepo Boga mi......:hahaha:

Saveznici JVuO bile su bukvalno sve vojske na Balkanu,naravno u različitim vremenima tog sukoba.
Dalje,to nije bila bratoubilačka borba,već borba jedne Vojske protiv terorista koji su rušili državu i sistem u trenutku dok je ta ista država okupirana,dakle najgori šljam.
Crvena Armija je okupator Srbije,a odnos JVuO prema njima je bio Saveznički.
Po podacima koje imam ja,mislim da je bilo 432.pilota,to nije ,,par,,. Dalje,zašto je to činjeno ne znam.

Back