Savetovaliste

Kada odlucis da nekog savetujes, a da on to pri tom nije trazio, javlja se pitanje statusa, jer "Savetovani" se osete da ih stavljas na nizi nivo kao "Savetodavac", a da sebe podizes...
Ja mislim da ovo nije losa tema, kad bi se svi prikljucili i rekli ponesto, onako sasvim iskreno i spontano...Mislim da bi mozda ispalo bolje da si pozvao u prvom postu sve forumase da ti se prikljuce...

PrePametan:
savet : zene gledaju globalno sto je smetalo prethodnoj smetace i sledecoj (mozda ne u pocetku dok traje stadijum zaljubljenosti)
a ti si zena pa znas?
i takodje znas da sve zene isto gledaju na stvari i ljudsk osobine?
mislim ovi saveti su ti dobri za glupe zensek casopise, ali nemaju veze sa realnim zivotom.

p.s. postoji mali broj opsteljudskih osobina koje svi ljudi cene, tj smeta im ako izostaju. ali sve ostale osobine, pa onda navike, stil zivota, itd razlikuju se od osobe do osobe.

moje srce:
a ti si zena pa znas?
i takodje znas da sve zene isto gledaju na stvari i ljudsk osobine?
mislim ovi saveti su ti dobri za glupe zensek casopise, ali nemaju veze sa realnim zivotom.

p.s. postoji mali broj opsteljudskih osobina koje svi ljudi cene, tj smeta im ako izostaju. ali sve ostale osobine, pa onda navike, stil zivota, itd razlikuju se od osobe do osobe.

Srce moje olupano a ko kupuje te casopise i cita ih ??? glupe zene ??? ili ??? ne vredjaj sopstvenu sortu, please - respect ....

Savet o davanju saveta:
- ukoliko dajete uopstene savete ( to jest vecoj grupi ljudi gde nisu svi isti naravno ) onda svakako morate uopstiti svoj savet tako sto ce te ga dati shodno vecini to jest morate gledati globalno..

gossca:
Kada odlucis da nekog savetujes, a da on to pri tom nije trazio, javlja se pitanje statusa, jer "Savetovani" se osete da ih stavljas na nizi nivo kao "Savetodavac", a da sebe podizes...
Ja mislim da ovo nije losa tema, kad bi se svi prikljucili i rekli ponesto, onako sasvim iskreno i spontano...Mislim da bi mozda ispalo bolje da si pozvao u prvom postu sve forumase da ti se prikljuce...

bravo mlada damo ... :grin:
ja sam se nadao da ce kreativni ljudi shvatiti sta zelim i razvijati temu u tom smeru

Pa ljudi svako od nas zna i ume o necemu nesto pametno da kaze (polemika je zdrava stvar ) ali je veliki problem sto smo svi PREPAMETNI ------------- :arrow: to me uvek potseti na staru dobru reklamu TV Palma sa pocetka devedesetih " U ovoj zemlji su svi majstori"

savet br. 7
... za izbegavanje je i "muskarac zrtva"... (za sve njegove prethodne veze krive su devojke, a ne on)... tj. vi cete biti sledeci na njegovom spisku okrivljenih... jer to je muskarac koji ne zeli da preuzme odgovornost...

Borg_Queen:
savet: Ne radite ovo nikako jer ce svaki iole pametan muskarac pomisliti da je i on nikakav :)

Zato ja svojo svakoj ribi zavrnem sisu, i kazem: "Priznaj qrvo koliko ih je bilo pre me i kako su bili losi???" :evil: :evil:

I svaka kaze da sam prvi, i da su svi pre bili neke sonje, a da sam ja pravi macho balkanac... :lol:

nikad muskarcu u koga niste stekli dovoljno poverenja nemojte stavljati do znanja da vam je stalo do njega - ma i kasnije nemojte ciniti to precesto jer ako i ne zloupotrebi onda ce verovatno doci do sindroma koji ja nazivam "uspavani lav" -
ulovio lovinu pa cini jednu od 3 opcije maltene podjednako lose : zasitio se pa sad onako sit se igra ; igra se uhvati pusti kao macka i mis ; ili jednostavno siguran u ulov ode na spavanje (najcesci slucaj ) a zena se pita gde gresi ,zasto on vise ne igra igre zavodjenja, osvajanja, dokazivanja ljubavi.... i maltene se ponasa kao da mu nije stalo do nje, (njih) .

PrePametan:
nikad muskarcu u koga niste stekli dovoljno poverenja nemojte stavljati do znanja da vam je stalo do njega - ma i kasnije nemojte ciniti to precesto jer ako i ne zloupotrebi onda ce verovatno doci do sindroma koji ja nazivam "uspavani lav" -
ulovio lovinu pa cini jednu od 3 opcije maltene podjednako lose : zasitio se pa sad onako sit se igra ; igra se uhvati pusti kao macka i mis ; ili jednostavno siguran u ulov ode na spavanje (najcesci slucaj ) a zena se pita gde gresi ,zasto on vise ne igra igre zavodjenja, osvajanja, dokazivanja ljubavi.... i maltene se ponasa kao da mu nije stalo do nje, (njih) .

Ti mislis na"NE DAM TI SE -IGRU".Procitaj pricu :Decak i devojcica

PrePametan:

Da ali zene su jos gore potom pitanju!

marina.c:
...eee,kad bi se život mogao živeti sve po pravilima, svi bi bili PrePametni...Al' ne mož'.... :roll:

Zdravo Marina!!! :)

najbolje okaciti tablice sa ispisanim pravilima,pa u zavisnosti od situacije,zamoliti onoga preko puta da saceka minut dok ne nadjemo uputstvo za upotrebu.i klepetusu obavezno.
krvolok ti si se tol'ko napallio da ti je zadrhtala ruka :lol:

ne citajte svacije umotvorine jer vam po nesto od toga moze i ostati u glavi i uopste nemojte pravise puniti svoje "fajlove" u svom hard disku (citaj glavi) jer vam se moze dogoditi da ne mozete zapamtiti nesto sto vam je bitno
p.s.ovo je savet narocito za one koji su vec pregurali 30-tu pa im je "hard disk" vec solidno popunjen - a na zalost nas hard disk nema "refresh " dugmence ...

birajte drustvo i partnere pazljivo jer cak i kombinacija na brzaka ( jedan susret na moru ili sl. ) moze ostaviti traga i opteretiti vas dodatno.
ko se previse zaleti u fazonu da "istera kera" dok mu je vreme moze doci kasnije u situaciju da svakome nalazi manu i da mu niko ne odgovara, pa da na kraju bude daj sta das ili biram od dva zla manje, jer gotovo svi mi imamo tragove svojih partnera koji su prosli kroz nas zivot na sebi i iz toga izvlacimo razne pouke, te iz stecenog znanja dolazimo do price "znam sta hocu i sta mi treba" ali na zalost takvih sve manje ili ih uopste nema..

p.s. savet za generacije koje dolaze i zele da se "ispucaju", izžive da bi kasnije bili mirni u braku...

Back