Savetovaliste

dboskan:
Koliki retard treba biti da bi sa nekim proveo 2-3 godine radi "testiranja sebe koliko si jaaak muškarac"?

Valjda isto koliko i pisati ove "savete" gore, možda u nadi da na forumu obitavaju headhunteri za izdanje Cosmopolitena namenjeno muškarcima.

Ne uzimaj me zdravo za gotovo. Ko zna, može i Teena za početak.

lepi moj tesko da bi ti izgurao sa takvom ribom i 2-3 meseca jer nisi retard naravno ... i drago mi je da nisi jer da jesi verovatno bi svakom ko se pojavi na forumu trazio grsku ili "kvakicu" kako da mu pokazes da je izuzetno glup i retardiran u odnosu na tvoju velicinu.

savet :
-nikad ne nasedajte provokacijama na svojoj temi,predavanju,razgovoru ... jer to dovodi do skretanja teme,razgovora itd i naravno uzaludnog trosenja reci i polemisanja o nebitnim stvarima po datu temu,razgovor,predavanje...

Tajni razlog zasto se mnoge zene svadjaju je to sto se ne osecaju sigurno u vezi.

Zena se oseca nesigurno kada muskarac s kojim je flertuje, previse je kritikuje, ne odrzava obecanja, kasni, povlaci se u sebe, kad porice problem, kad cuti, kad je neodredjen, kad je neposvecen vezi, zaboravlja njihove vazne datume i slicno...

Kada zena deluje kao da se svadja bez nekog posebnog razloga, cesto moze biti dovoljno uliti joj osecaj sigurnosti i verbalno - komplimentima, iskazivanjem vasih emocija, reci joj koliko vam znaci i neverbalno zagrljajem, mazenjem...

cekaj, cekaj...da li to znaci da...ako mi je tip pruzio -nesigurnost u vezi- i -flertovanje- i ko zna sta jos...treba da padnem na jedan zagrljaj? ipak navedi da se ti tvoji -saveti- odnose na tebe ;-)

PrePametan:
iz jednog prostog razloga : devojka koja vodi racuna o sebi ima manje verovatnoce da ima neku boljku (veoma bitno danas) a i vodice racuna o PORODICI kasnije ukoliko sve preraste u nesto ozbiljno.

znaci -zene, iz ovoga se moze samo zakljuciti da i svaki muskarac potajno misli uvek na BRAK (E -PREPAMETNI-savetujem ti da prvo na sebi svoje savete primenis ;-)..)

E da....jos nesto....Cini mi se da se ovde obracas muskarcima i dajes im savete kako da -odvoje- devojku i na sta da obrate paznju....a strogo razdvajas -kres- i -ozbiljne- varijante koje mozda uspeju...Pa brajko...mislim da i to trebas da im -objasnis-.Sta je bitno za jednu a sta za drugu varijantu...jer , ako si vec -momak za kres- koga nikako ne treba posmatrati i kao -potencijalnog muza- ....nece ti trebati pinceta....a NIKAKO ti nece trebati ogledalo ..a obavezno maramice....;-)
a za ozbiljnu vezu , brajko , gledaju se mnogo ozbiljnije stvari , koje nemaju veze ni sa pincetom ni sa cipelama (mozda je bas ta koja nema u tom momentu ciste cipele ili pincetu -prava)

savet 14.
ukoliko vam se dogodi da morate da oribate rernu (specijalno za samce) koja je zapekla
pospite rernu po celoj porvsini solju i u sredini stavite sholjicu punu sa vodom ukljucite na 200 stepeni i zatvorite na 10 minuta ...

(ja cuo pre neki dan i primenio danas - deluje)

Suzy:
cekaj, cekaj...da li to znaci da...ako mi je tip pruzio -nesigurnost u vezi- i -flertovanje- i ko zna sta jos...treba da padnem na jedan zagrljaj? ipak navedi da se ti tvoji -saveti- odnose na tebe ;-)

Savet je prepisan iz knjige Sta zene zele da muskarci znaju, B. Angelis, koja je napisala tu knjigu nakon 20 godina prakse i rada i testiranja vise hiljada zena...

Ne budi bukvalista, naravno da jedan zagrljaj ne moze da popravi sve... Znaci, potrebno je uznemirenoj zeni cesce pruzati dokaze vernosti... I ona ce se smiriti - to je prosto tako... ok dopustam izuzetke, al ne vece od 1 % :wink:

gossca:
Tajni razlog zasto se mnoge zene svadjaju je to sto se ne osecaju sigurno u vezi.

Zena se oseca nesigurno kada muskarac s kojim je flertuje, previse je kritikuje, ne odrzava obecanja, kasni, povlaci se u sebe, kad porice problem, kad cuti, kad je neodredjen, kad je neposvecen vezi, zaboravlja njihove vazne datume i slicno...

Али ти тако мноооого тражиш. :(

Back