Saveti

pa naravno da nece...:) mada ne verujem da je to u pitanju ali to samo ona zna zato smo i rekli da poprica s njom...ako opet bude isto onda nek je pusti....

Matori smo oboje da bismo se plasili poljupca ;) Kao sto rekoh HTELA je da budemo zajedno, a ne da budemo drugari. Nije se dokazivala nikome niti kladila sa drugaricama i nema decka. Jedino sto ima smisla je ovo sto je IIIidanS rekao da sam mozda bio (po njoj) previse dobar prema njoj kada smo se vidjali, ali ne vidim sta je u tome problem :? Sto se tice price i ubedjivanja ne verujem da ce to imati efekta zato sto je situacija kristalno jasna i definitivno je problem samo u tome sto je prouzrokovalo promenu njenog misljenja i sto ja pokusavam da saznam o cemu se radi.

Voleo bih da cujem misljenje devojaka zbog cega bi one uradile tako nesto tj htele da se smuvaju sa nekim likom i onda bukvalno na 5min pre samog smuvavanja promene misljenje i odustanu od svega da pokusam da povezem neki od tih razloga sa ovom devojkom ako uopste postoji...

Widi owako... Ja bih to mogla da kazem nekome ko mi se swidja, ali ne preterano, mislim,...Hm..Mogu u poslednjem trenutku da shwatim da ce me to brzo proci. Ili, ako sam prema prethodnom , isto tako dobrom decku, ispala kucka...No, mani se ti naseg filozofiranja. Jedina osoba koja ti moze dati odgowor je ta dewojka. Tako da, najpametnije bi bilo da pricas sa njom. Imas prawa da znas zasto te je odbila...

Јеси се већ напалила а? :P
Знао сам да ће упалити :lol:

Шалим се... па не стварно све што више покушаваш да будеш бољи заправо све си гори бар што се тиче учинка. Гледам једног ортака који је са неком рибом и стално је нешто испаљује за виђање те одложи пола сата пре виђања да се виде за сат-два или да се не виде уопште, па се онда виђају кад њему одговара тј она се ускађује према њему, а он никада према њој и тако још гомила неких ствари које су мени доказ колико неко може да буде одвратан и колико може неко да се не поштује. И онда, у таквој ситуацији када је видео да се она колеба око те везе он почне да се понаша малко боље нпр почео је да је пита када њој одговара да се виде и она одушевљена чињеницом да се он труди остане с њим, а њему то заправо никакав труд. И то није усамљен пример... ја не могу да не поштујем девојку и да се тако понашам, али све што више време пролази контам да то тако једноставно мора иначе не ваљаш ''превише си добар за њу'' и слично. :?

Ali, NE POSTOJI 'previshe dobar'. To je samo izgovor, kao shto je Banshee rekla, i kao shto se ja trudim da kazhem [izgleda da mi ne uspeva, shta li].

Izgovor kada mi se ne svidja.
A dobar je. :lol:

Inache, MOZHE da pochne da mi se ne svidja u situaciji kad je tako jako velika dobrica. Uf shto je ovo komplikovano....
pazi primer.
[ja] Kad hocjesh da se vidimo?
[on, neki imaginarni :P] kad god hocjesh, kad tebi odgovara. Gde god hocjesh, gde tebi odgovara

onda ja sluchajno ipak ne mogu, pa se izvinjavam, ali to nije problem. Njemu nikada nije problem. Uvek mozhe sutra. Zapravo, uvek mozhe bilo kada. Uvek, uvek.
Zar nema prijatelje? :? Obaveze? :? Zhivot?

Hocju i da se ne vidimo po dva, tri dana, taman da ja odradim shta imam, da se vidim sa drugaricama, drugovima, kolegama, da se istracharim, izludujem, ili makar odmorim.
Ne mogu uvek biti dostupna i raspolozhena za vidjanje i to mi je normalno da tako bude i s druge strane.
Da me neko ne shvati pogreshno, ne podrazumevam neko vidjanje sa dechkom u dve nedelje. Ali svaki dan, ili svaki put kad pitam, smeta mi. Zhelim da se dogovaram, da uskladjujem termine. Ne zhelim da imam osecjaj da sam nekome sve na svetu [a deshavalo se. I bljutavo je].

Ebiga. :?

Da, znam da me niko od vas ne bi pozheleo za devojq :mrgreen:

Хах... а човек би рекао да вам импонује да сте некоме све на свету... зашто је чудно да он увек може да се види с тобом кад теби одговара? Можда он има планове, али их измени и поређа по приоритетима како које обавезе пристижу... Девојка је обично један од највиших приоритета, после рецимо породице, друштва и сл. и шта ту може да буде чудно ако се он подешава према теби. Нпр ја када планирам обавезе трудим се да се што боље ускладим са другима, а да притом они не знају колико сам ја заправо изменио своје планове и распоред нити какве сам обавезе уопште имао. То је моја ствар и ја сам само одговоран за то и рецимо ако ти ја кажем да могу да се видим с тобом кад' год хоћеш тј када теби одговара то уопште не мора да значи да немам апсолутно никакве обавезе већ да ћу се потрудити (што не мора увек да успе) да их ускалдим са тобом ;)

To je mnogo fino. Realno.
Al ne. :P
Njah... ne znam. Ne svidja mi se i tachka. Izmedju ostalog zato shto ponekad, ako se ne vidimo tri-chetiri dana, redovno ide ''bla, bla, ti nikad ne mozhesh, ja tebi nisam vazhan, hajde razmisli malo, bla, bla...''.
Shto nije tachno.
Al' ko mi je kriv. :?

Mozda misli da te nije zasluzila...da ce te povrediti i mozda je i fora u tome sto si se maxim alno trudio....
Mozda si je previse obasipao paznjom,pa je nju to smorilo? Mozda...:???:

Ja ostajem pri svom tumcenju. Treba joj LOS decko da bi bio u stanju da razbije mozda njenu porodicu. Uglavnom, ne zeli svaka devojka samo dobrog decka koji ce da je napumpa i ozeni, neka zeli loseg, da je mozda izbavi od porodice i drugova i svega.

Moyda si je uplasio previse ,,dobrim delima"?! Meni se jednom desilo. Izasla sam sa extra deckom...on je stvarno bio dobar, pricali smo mi, zezali se i sve to, ali jednostavno....predobar je! Mozda je uplasilo to sto si dobar, mozda se nije nadala,mozda je ocekivala nesto drugo od tebe a onda si je iznenadio...sve je moguce! Ipak, ne znam za druge devojke, ali ja vise volim kada decko bar malo glumi nekog mangupa. Verovatno je pametna, u ocima ti je videla da si dobar lik, ali mozda ipak zeli malo vise akcije (ako znas na sta mislim). Mozda ce posle odredjenog vremena shvatiti sta je izgubila, ako ti mozes cekati....ha! Najbolje ti je naci drugu. Postoji mnogo devojaka koje traze bas onakve likove kakav si ti!!!!!

Kontam da joj se svidjash,ali moze biti to(meni se deshavalo 1000 puta),da joj je neka drugarica-ili bilo ko iz okruzenja-rekao da ti nisi dechko za nju..Ili bilo shta da su joj rekli loshe(o izgledu,ponashanju) a da je devojci stalo do mishljenja okoline... veruj mi Bilo koja malo slabija devojka padne na te glupe priche...pokushaj da razgovarash sa njom da ti otvoreno kaze u chemu je problem.

Vidim da je u toku cistka na forumu ali ne znam gde bih stavio ovu temu jer su sve zakljucane ili sa postavljenim anketama za konkretan problem, pa molim moderatore da ili ostave ovu temu ili da je spoje sa nekom odgovarajucom.

Elem problem je sledeci. Na dve uzastopne zurke (petak subota) sam se vidjao sa jednom devojkom koju sam upoznao na prvoj od te dve zurke i pricali smo druzili se itd. Nakon druge ja odlucim da je zovem da izadjemo sto i ucinim i izadjemo mi u prosli petak u neki kafic sedeli tako 2-3 sata pricali zezali se, razidjemo se sa osmesima i to vece se izdopisujemo porukama kako nam je bilo super te veceri, kako se moramo opet videti i blablabla znate vec kako to ide, i dogovorimo se za subotu da izadjemo opet na neku zurku. U subotu sam ja bio u nekoj frci hocu li moci na tu zurku ili ne, pa smo se culi nekoliko puta, cak je i ona mene zvala da vidi hocu li doci i videlo se da je bas zainteresovana i da ce u subotu biti ono sto treba da bude. i konacno ja stignem na tu zurku, nadjemo se mi i sve super igramo pricamo i posle nekog vremena krenem ja da je poljubim kad ona se izmakne... ja reko zeza se pa probam opet ona isto. Ja vec onako ne znam kako da reagujem pa probam jos jednom ali nista. Onda krene neka pesma kao za ples ja je naravno uhvatim da plesemo a ona sve stavlja glavu preko mog ramena i kako god pokusam da se odmaknem da se gledamo u oci ona samo prebaci glavu na drugo rame i u jednom momentu mi kaze da mi ipak ne mozemo da budemo zajedno :shock: i ja je tu odmah izvedem napolje da popricamo gde mi ona kaze da je sve vreme bila ZA i da je na tu zurku dosla samo zbog mene ali da joj to vece nesto ne stima i da nas ne vidi zajedno :? kaze da sam previse dobar za nju i da ona ne zeli da pokusava nesto za sta misli da nece uspeti... e sad... ne bih da objasnjavam kako ali ZNAM da jeste dosla na tu zurku zbog mene i ZNAM da je htela da bude samnom ali NE ZNAM zasto se predomislila :? kako moze neko da bude previse dobar za nekoga? valjda sam ja trebao nju da odbijem i da kazem da je ona previse losa za mene a ne da ona mene odbije i kaze da sam ja previse dobar za nju? :? Rekla mi je da nije nista do mene da nisam nista lose ni rekao ni uradio i onda mi je jos nejasnije zasto se ovako sve zavrsilo :?
100% sam siguran da me ni u jednom momentu nije folirala (ako neko pomisli to) ali ne bih sada da objasnjavam to sada kako znam pa bi voleo da to prihvatite kao cinjenicu :)

jbt...niste ni bilu u vezi a on ti je vec prodala tu foru "previse sam dobra za tebe ":lol:...ma batali....chus deset puta se chujete vidite i posle kao nema poljupca...sve po kratkom postupku.

Imam jednu drugaricu koja se tako ponasala u nekim slucajevima.Njen razlog za to je bilo ili sto je taj decko bas mnogo fizicki ne privlaci,nego vise kao osoba za druzenje i razgovor.Ili zato sto mozda zeli da bude sa nekim drugim,ali eto videla je da je decko na mestu,a kada ga je malo bolje upoznala i da je zanimljiv,pametan,fin,itd....ali nece nista vise od nekog drugarstva...

Back