@Baad_Boy
Neki savet za čoveka?
Ovako, moj bratski savet je da se jede pre i posle svakog obroka. Proteini i kreatin su suplementi, mlaka voda. Ja sam sa polovinom i trecinom od preporucene doze suplementacije za mesec dana imao haos rezultat, haos, ali na suplementaciju sam se odlucio tek nakon 10 godina treninga.
Mladi prijatelju moj, dobices masu na suplementaciji, na trecini preporucene doze, i izgledaces kao naduvana kesa.
Ne savetujem upotrebu suplementacije.
Moj predlog je da se mnogo jede, non stop. Kako da lakse prepoznas trenutak kada dobijas masu a da se ne meris, kada imas toliko hrane da moras da je bacas jer se pokvari dok stignes do nje. Po dva tri 5 razlicitih obroka u frizideru. Koristi male trikove slanina beli luk i slicno sto podize apetit. Jedi toliko da ukucani pocnu da se zale kako nema hrane u kuci zbog tebe. Ja dnevno popijem od litar ipo do 3, 4 litre mleka. Pojeo sam toliko jaja i piletine da mi se zgadilo. Umeo sam za jedan obrok 20 jaja da smazem, ne smem kokosku da pogledam u oci. Sarmu sam tamanio, uzmem lonac i klopam ispred kompa, horor. Celo peceno pile i pomfrit plus. 5, 6 tanjira pasulja sa pola vekne hleba pojedem za 5 minuta, ako bilo ko ovo proba shvatice da je nemoguce toliko hrane za taj vremenski period. Nemoguce ali za vas.
Eto napisao sam dosta gluposti koje me kompromituju i nekom ko ne trenira ovo su budalastine ali se nadam da si ti razumeo mladi moj prijatelju koliko mora da se jede. Od 6 dec 2018 do danas tezi sam za 20 kg izdefinisane misicne mase.
Ako imas jos nesto druze pitaj. ?
Koliko ti je godina, ako nije tajna? Možeš staviti neki raspon ako ne želiš reći precizno.
Mlad je hormoni sprze svu hranu i ispljunu napolje. Brz metabolizam. Organizam nuklearni pogon trosi mnogo...
Ne mogu da se popravim ,jednostavnuo uvek imam 65-67 kg
Mozes ali ne umes.
Moras da jedes kao zivotinja.
Evo jos detalja kako raste misicna masa da bi znao detaljnije bez vage bez merenja.
Kada pocnes da povracas hranu i kada te boli stomak i odustanes od jela i ne jedes nista ceo dan da odmoris stomak od visednevnog prejedanja.
Tada jedes dovoljno.
Lako je trenirati tesko je jesti.
To ce ti reci svako ko je ozbiljno probao da podize misicnu masu.