Савети за послић код куће...

Teško je se probiti na tržište ako imaš tržište imaš sve ako ga nemaš ,nemaš ništa
Ne pokušavaj da otvoriš pa će krenuti jer neće ,
Ako planiraš da radiš nešto kući a nemaš tržište ,moraš da uložiš u reklamu
Reklama košta jako puno .
Otvori lokal na prometnom mestu( cena će ti reći koliko je prometan ,jeftin a prometan lokal ne postoji)

Evo da osvezim ovu temu. Zna li neko neki poslic koji bi mogao da se obavlja kod kuce par sati dnevno? Naravno da nije neka prevara kao ovo sklapanje igracaka!
"Neki poslic"da se obavlja od kuce je sirok pojam.Kako se zove taj poslic a da ste dobri u njemu?Ako neki poslic znate da radite dobro onda su sanse vece,ukoliko ne sanse su puno manje.Mislim da je to u citavom svetu tako.Ako sam dobro upoznat svi dobri programeri
mogu raditi i od kuce i u firmi a uz to i dobro su placeni.Cini mi se da takvi ljudi mogu i preko interneta da prave programe i to na daljinu.Ako ste jako dobra snajderka isto mozete kod kuce raditi a i decu ispratiti u skolu tako da jednim udarcem ubijete dve muve.koliko vidim ne postoj ni sajt na kome bi se nezaposleni ili zaposleni reklamirali da zele raditi kod kuce i da to i to znaju da rade.Onda je to konkretno nije tipa piramida ili kakvo kliktanje i zarade od 5000
eurica,ili farma 100000 eurica ili prodavanje magle vec prodavanje mozga-znanja kako volite.Izvolite postovani forumasi
i procenite vec svako na svoj nacin mzda je ideja realna ili nerealna.

Ja sam nasla u oglasima rad od kuce,sklapanje igracaka,i bas sam se zagrejala,kazu moram da platim 1000din prilikom preuzimanja,i ja platim,kad ono neki katalog sa adresama po americi,na ciji racun ja treba da uplatim 30dolara,da bi mi oni poslali pocetni paket.......strasno,tu vrstu poslova ne prihvataj nikako.....

''Saveti za poslić kod kuće ...''

daš oglas : '' Rad u kući. Sklapanje igračaka i nakita u vlastitom domu''.
Ko ti se javi tražiš da ti uplati 2000.oo din da mu pošalješ brošuru, i eto :) samo treba da odštampaš dovoljno brošura ;) i čekaš

Cuvanje djece, pravljenje kolaca, za ostalo mislim da se nerealni poslovi.

Kolaci definitivno najbolji biznis.Pravi kvalitetne kolace i imaces posla koliko hoces.Kod mene u komsiluku ima jedna devojka koja pravi kolace i torte da prste polizes ima posla toliko da moze komotno da zivi.Musterija je iz dana u dan sve vise , drzi kvalitet i ljudi kupuju kod nje.Dakle budi korektan sa cenama nemoj da fuserises i bice posla.

Ma kakvi kolaci, uskoro nece imati ni za hleba. Pukla Grcka, juce odobrili Irskoj 95 milijardi eura pomoci (pukla i ona) a isto se sprema Spaniji, Portugalu i Francuskoj. Cemu mi da se nadamo? "Transparentnim greenfield investicijama" ili prodaji Telekoma. Ne bih da budem pesimista ali stvarno ne vidim neku perspektivu.Mozda nije daleko od resenja kalis sa hot-line, s tim sto treba preci sa reci na dela.:roll:

Hteo bih da pitam nešto vezano za posao od kuće. Sreo sam jednu devojku koja piše neke kratke priče(3-4 strane u Word-u) za jedan ženski časopis. Kaže da joj plaćaju od 1000-2000 dinara po priči, ako je objave. Znači, honoraran posao.E sad, tražili su joj da im dostavi fotokopiju lične karte i radne knjižice, podatak da li je zaposlena negde(ako jeste, gde radi), i naravno broj žiro računa na koji oni treba da joj uplaćuju novac. Mene interesuje da li je moguća neka vrsta mahinacije sa tim dokumentima od strane tih poslodavaca, nešto slično krađi identiteta, zloupotrebljavanju tih podataka, jer se ona nije srela sa njima. Kaže da joj dobro ide...Da li je opasno davati takve podatke ako hoćete da radite neki posao od kuće(ne mora ovaj), a da se nikad ne sretnete oči u oči sa svojim poslodavcem?

Moja poznanica testira hardvere za jedan PC magazin. Slatki momci iz kurirske sluzbe ili iz redakcije joj donesu npr. stampach na vrata, ona ga preuzme, potpishe, i vrati prethodnu makinu. Onda ima 8 dana da ga drnda i isprobava, srochi neku prichicu kako je shtedljiv na tonerima a cirkoni oko prekidacha su skroz stylish, i poshalje txt uredniku mailom. Sutradan opet neki slatkish donese npr. wierless komponente, preuzme shtampach i tako u krug.. Ona bleji u svom stanu (shto bi znachilo da ne placa kiriju :)) i ne zali se (shto bi znachilo da ne letuje bash u Hurgadi svako leto, ali ne zzicka za lebac i cigare..).

''Saveti za poslić kod kuće ...''

daš oglas : '' Rad u kući. Sklapanje igračaka i nakita u vlastitom domu''.
Ko ti se javi tražiš da ti uplati 2000.oo din da mu pošalješ brošuru, i eto :) samo treba da odštampaš dovoljno brošura ;) i čekaš

ili otvoriš HOT-LINE :D
Ima poslić da ide ko alva. :)

'' pozovite 041-041-*** ''

:zcepanje:
mislim,smesno mi je,ali je cinjenica da to stvarno neko i radi,i odlicno zaradjuje.a mogao si i da dodas i tzv agencije za iznajmljivanje stanova...znas ono...ko trazi stan mora prvo kao nesto da potpise i da ti uplati 2-3 hiljade,onda mu samo das spisak potencijalnih stanova za izdavanje (koj prepises iz halo oglasa.e,al tu jedino rizikujes da moze neko dobro da te izudara.

i ja sam mozgala sta bih i kako mogla da radim.i nista pametno nisam smislila.dosla sam do zakljucka da sam izgubljen slucaj

Poslednja izmena:
:zcepanje:
mislim,smesno mi je,ali je cinjenica da to stvarno neko i radi,i odlicno zaradjuje.a mogao si i da dodas i tzv agencije za iznajmljivanje stanova...znas ono...ko trazi stan mora prvo kao nesto da potpise i da ti uplati 2-3 hiljade,onda mu samo das spisak potencijalnih stanova za izdavanje (koj prepises iz halo oglasa.e,al tu jedino rizikujes da moze neko dobro da te izudara.

i ja sam mozgala sta bih i kako mogla da radim.i nista pametno nisam smislila.dosla sam do zakljucka da sam izgubljen slucaj

Secam se koliko sam problema imao trazeci stan preko agencije...

Taman naidjem na finu ponudu, pozovem, kazem odakle mi broj i covek pocne da me psuje jer se nije oglasio preko agencije, vec samostalno, a ja sam kriv sto nisam nasao licno njegov oglas, nego sam naisao bas na oglas agencije koja me je uputila na tog coveka... :)

Dakle, ne samo da mozes kao vlasnik agencije da dobijes batine, nego mozes i nekom svom klijentu da smestis :)

moja soba ja bas u zgodnom kraju i u prizemlju....dodje mi da umesim kiflice,da otvorim prozor i da prodajem.
mada,ja bih pre da se ja ni malo ne mucim,nego da radim prodajem za nekog nesto...ali onako,laganica,da me ne boli glava a da primam platu.honorarno.stalno mislim kako bih volela da iz moje sobe radim za lutriju.
ionako sam uglavnom kuci,a prostor im ne bih naplacivala.

mada,verovatno sam zestoko lupnula...ko zna kakve sve dozvole trebaju da bi moglo tako nesto da se izvede.ne znam koga ja sve to da pitam...kome da predlozim `saradnju` i da li je uopste izvodljiva

Back