Saveti koje biste dali osobama koje ulaze u dvadesete?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bilo je više ljudi jer su stavovi bili liberalniji što se tiče uređivačke politike ovog foruma. Sada, em nas ima malo, em je neka gestapo disciplina.

Ne samo zbog toga, forum se tad više cenio kao sredstvo komunikacije (nažalost, jer je stoput bolja stvar od fejsbuka).

A i ja sam tad bio takoreći teen, ili tek izašao iz tog divnog doba, pa sam lupao svašta i imao drastično drugačiji odnos.

Ја сам још у двадесетим,и сматрам да сви требају да раде оно што им прија,али у умереним количинама.
Ne zurite sa seksom....svaka etapa je bitna, pa i zabavljanje bez seksa...
Pre 17 seks ne donosi neku dobit , moze doneti samo stetu.....
Nikad nije dosadan, ali moze doneti stetu....
Ne nudite seks kad vam nedostaje paznje i neznosti.....ali to je savet za 10 godina, a ne 20, to vec znate sa 20....
Се*с свакако не доноси добит.Ја бих чак ту границу подигао на 20+ година.
А зашто доноси штету?

Ја сам још у двадесетим,и сматрам да сви требају да раде оно што им прија,али у умереним количинама.

А зашто доноси штету?
A zašto ne donosi dobit?

А зашто доноси штету?
Moje misljenje, uvek umereno , ipak je za nizu granicu....razlike u sazrevanju bi dovele do apsurda, jer se mnogi ukotve, tj nista im se vise ne moze desiti da ih pogura napred u razvoju i onda nema smisla cekati.....kad vec ne uzivaju i ne razvijaju se..
A stetu donosi kod onih kojima se cini da vise ne mogu da sazru, a ipak sazrevaju , pa da ne trce pred rudu , kao klinkice od 11 i 12, nego da sacekaju malo i onda se u populaciji ne javljaju neumesna razmisljanja tipa nevinost je opterecenje, daj da ga sto pre skinem i slicne nebuloze koje ipak ostave oziljak kod devojke, zene, a zacudo nijedna sa oziljkom to posle ne prizna, jer i ne zna kako izgleda kad se odrasta drugacije...

Ne treba kasniti , ali ne treba ni zuriti...

Sa druge strane, ako stavis u promet ili berzu devojku od 13, kako obicno dodje po skolama, svako izvesten ima prednost u odnosu na ostale, a ne mozes stititi nekog ko zeli odrastao , puni pristup polju emocija i seksa.....pa je tu polje za grubijane otvoreno...

Back