- Poruka
- 392.310
Stariji koji su bili u dvadesetim koje savete bi dali onima koji ulaze u dvadesete)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putujte,putujte i samo putujte.
Naravno turisticki...
pazi kad znam zemsku koja je jos onomad 2004/5. kao tinejdzerka znala vise alt.punk.dark bendova nego sto sam ikada do tada cuo, cak i za imena...Ne slušajte ove šabane danas što skrnave pojam muzike kao takav
Budite svoji uvek i u svemu
Rispekt za žemskupazi kad znam zemsku koja je jos onomad 2004/5. kao tinejdzerka znala vise alt.punk.dark bendova nego sto sam ikada do tada cuo, cak i za imena...
imaju oni svoje puteve..![]()
Jao, ova ih imaaa...Rispekt za žemsku
Imaju svi oni svoje puteve naravno, samo nek ih se čvrsto drže kolko god im drugi utabali stazu za puteve kojima su sami propustili krenuti kad je trebalo
Ako, i treba da ih imaJao, ova ih imaaa...![]()
o, ne.Ako, i treba da ih ima
Ništa bez mladalačkog bunta.. samo da je zdrav, da je ne odvede u neke extreme
a opet dovoljno jak da je ne odvede u poslušno stado odakle retki ikad izađu
Zivite punim plucima.Stariji koji su bili u dvadesetim koje savete bi dali onima koji ulaze u dvadesete)
Minimalno 10 %, ali nekad je i to mnogo.Ne vjerujte puno ljudima.
Панк, анархија, живот, слобода.Ne slušajte ove šabane danas što skrnave pojam muzike kao takav
Budite svoji uvek i u svemu
Којааа! Живи међу омладином, док је мене на свету, рокенрол је жив међу омладином, тако ће остати и кад напуним 80 дина!
NEUKUSU TREBA REĆI NE
BILO KADA ILI BILO GDE
Панк, анархија, живот, слобода.
Ja vam savetujem suprotno....Nikakvi poroci tipa alkohol, droga , cigarete
Budite svoji i razumni u smislu da pre nego nešto uradite, odlucite ili kažete razmislite dva puta
Sacuvajte svoju individualnost, isplatice vam se u životu
Ne verujte nepoznatim ,slatkorecivim i dvolicnim ljudima
Verujte svojim roditeljima i razgovarajte sa njima, oni su vam najbolji prijatelji
Ne verujte u bajke i Deda Mraza ..to ne postiji
Da ne posećuju forume. Svi su privatizovani i treba da čuvaju zdravlje.
P.S. Manje kompjutera.
Forum nekada i forum sda nisu isto. Danas sloboda govora gotovo i da ne postoji. Ja sam frendove našao preko gaminga. Sad ih imam na discordu.Mogu forumi da budu i veoma veoma pozitivna stvar, ja sam tamo početkom 2010-ih upoznao nekoliko meni bitnih ljudi putem foruma (jednu osobu naročito). Čak i jednu osobu sa kojom nisam komunicirao na forumu nikad sam upoznao 2012-e ili 2013-e, nisam siguran, ali je imao neki levi nick, a video sam ga uživo, i saznao kasnije da je bio aktivan tipa 2011-e i to kao klinac od 13 godina. Fejs može isto da bude pozitivna stvar, ako se čovek ne opretećuje time.
Mene nervira što nemam baš baš kvalitetan komp za gejming, od 2008-e ništa novo nisam igrao, a ne volim igraonice.