Savet

Djaper

Početnik
Poruka
10
E ovako imam 16 godina, visok sam 187cm i imam 83 kg... Bavim se košarkom, imam treninge 4 puta nedeljno + svaki vikend sam na basketu. Radim ponekad trbusnjake i nedavno sam poceo Air Alert.

Imam salo oko stomaka posto imam mozda par kila viska ( mislim nisam debeo, imam toliko kila jer imam jako krupne kosti :D ). E samo bih to hteo da skinem oko stomaka, citao sam po forumu da treba da promenim ishranu (jedem bas puno jer puno trosim, i to dosta hleba i testenina), pa bih molio nekog ko se razume da mi preporuci sta da jedem, kad i neke vezbe.

E ovako imam 16 godina, visok sam 187cm i imam 83 kg... Bavim se košarkom, imam treninge 4 puta nedeljno + svaki vikend sam na basketu. Radim ponekad trbusnjake i nedavno sam poceo Air Alert.

Imam salo oko stomaka posto imam mozda par kila viska ( mislim nisam debeo, imam toliko kila jer imam jako krupne kosti :D ). E samo bih to hteo da skinem oko stomaka, citao sam po forumu da treba da promenim ishranu (jedem bas puno jer puno trosim, i to dosta hleba i testenina), pa bih molio nekog ko se razume da mi preporuci sta da jedem, kad i neke vezbe.

Mnogi su vec postavljali slicna pitanja pa je najbolje da pregledas teme na ovom podforumu i neces se pokajati. Naci ces dosta i o ishrani i o mrsavljenju.
Samo da ti kazem u vezi sa Air Alert da ako ga radis sa namerom da povecas odraz, gubis vreme. Ako ga radis sa namerom da povecas izdrzljivost i gubis kile, onda u redu.

Ako poznajes nekog nutricionistu pravac kod njega.Lepo ti napise sta je to dobro za tvoje godine i garantovano ces skinuti kg!univerzalna dijeta i hrana koja odgovara svima ne postoji,tako da ce strucnjak to najbolje da ti objasni.

Back