Frederick_ Elita Poruka 17.308 30.06.2022. u 11:45 - Savet za ribanje parketa #26 Ajd probacu sa tom smirglom pa javljam. Prvo mora da se nakanim da odem da je kupim, a po vrucini mi se ne mrda iz hladovine
Ajd probacu sa tom smirglom pa javljam. Prvo mora da se nakanim da odem da je kupim, a po vrucini mi se ne mrda iz hladovine
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.007 30.06.2022. u 18:48 - Savet za ribanje parketa #27 Frederick_: Ajd probacu sa tom smirglom pa javljam. Prvo mora da se nakanim da odem da je kupim, a po vrucini mi se ne mrda iz hladovine Kliknite za proširenje... Nije to smirgla.trazi zicu za zicanje parketa.Nemoj smirglu nikako,ako izsmirglas,pa nalakiras,ostace ti stalno nejednako sa starim delom parketa,
Frederick_: Ajd probacu sa tom smirglom pa javljam. Prvo mora da se nakanim da odem da je kupim, a po vrucini mi se ne mrda iz hladovine Kliknite za proširenje... Nije to smirgla.trazi zicu za zicanje parketa.Nemoj smirglu nikako,ako izsmirglas,pa nalakiras,ostace ti stalno nejednako sa starim delom parketa,