M
mig mig
Gost
E krenula bih da treniram plivanje, prvo usavrsavanje tehnike i to, a dalje cu videti, pa sta mislite o tom sportu i o tome koliko su ti bazeni higijenski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li probala da kupis naocare za plivanje?SDK:Plivanje je kako kazu najbolji sport,ali onaj hlor sto stavljaju u vodu smeta ocima.Plivanje sam trenirala 7 godina i nisam moga da se naviknem na hlorops:
GRESIS silno sine!!! To je stvar konstitucije, ai da bi se toliko razvila mora da pocne sa treniranjem u sestoj, sedmoj godini.Anonymous:Zensko si,i zato idi na umetnicko plivanje.Ove druge su kao razbijacice ,a ako mislis da imas muza poslusaj me. 8)
dadap:GRESIS silno sine!!! To je stvar konstitucije, ai da bi se toliko razvila mora da pocne sa treniranjem u sestoj, sedmoj godini.Anonymous:Zensko si,i zato idi na umetnicko plivanje.Ove druge su kao razbijacice ,a ako mislis da imas muza poslusaj me. 8)
Ja sam trenirala plivanje 16 godina i uopste ne izgledam kao razbijacica. Nemam nikakvih posledica, cak daleko od toga...
Izmedju ostalog i to...Anonymous:dadap:GRESIS silno sine!!! To je stvar konstitucije, ai da bi se toliko razvila mora da pocne sa treniranjem u sestoj, sedmoj godini.Anonymous:Zensko si,i zato idi na umetnicko plivanje.Ove druge su kao razbijacice ,a ako mislis da imas muza poslusaj me. 8)
Ja sam trenirala plivanje 16 godina i uopste ne izgledam kao razbijacica. Nemam nikakvih posledica, cak daleko od toga...
Paaaaa gresis i ti da bi izgledala ko razbijacica (ili bar kao vrhunske plivacice) mora da uzima testosteron i jos neke "popularne supstance"![]()