savet trinaestorice

gost 114587

Elita
Poruka
23.661
kroz mnoge teme na ovom pdf-u povlaci se pitanje saveta trianestorice. povezivani su sa iluminatima, masonima, britanskom krunom, te vatikanom, a svakoj teoriji je zajednicko to sto su proglaseni za vrhovnu vladu iz senke. zanima me vase misljenje ko su oni i koji su im ciljevi?

u kom smislu "obelezen"?

Svakom čoveku ugrade u ruku ili na čelo minijaturni čip,na kojem će se nalaziti svi podaci o njemu,čak će i pomoću tog kupovati,neće biti novca.Čovek će misliti da je to nešto normalno,a to je zapravo pečat antihrista o kojem se govori u Bibliji.I tako će svi biti obeleženi sotoninim znakom,tri šestice(verovatno se ti brojevi nalaze u jednom delu čipa).

Razgovor sa prijateljem Rokfelera.Odmah skočiti na 5.min 26.sec.Ili ako odamh želite da vidite ono zbog čega sam postavio ovaj video idite na 7min. 30.sec.Mada je bolje da počnete od 5.min 26.sec kako bi shvatili celu priču.

Poslednja izmena:

Razgovor sa prijateljem Rokfelera.Odmah skočiti na 5.min 26.sec.Ili ako odamh želite da vidite ono zbog čega sam postavio ovaj video idite na 7min. 30.sec.Mada je bolje da počnete od 5.min 26.sec kako bi shvatili celu priču.

cuje se samo razgovor sto je vrlo diskutabilno. video nista ne dokazuje i ne govori nista novo sto ovde vec nije ispricano. i kakav bi to bio tajni plan o zigu zveri kad pola sveta sad zna za njega?

cuje se samo razgovor sto je vrlo diskutabilno. video nista ne dokazuje i ne govori nista novo sto ovde vec nije ispricano. i kakav bi to bio tajni plan o zigu zveri kad pola sveta sad zna za njega?

Samo ti se čini da pola sveta zna.Čak i da zna,većina bi smatrala to najvećom gluposti.Slučajno sam saznao za ovaj snimak iz nekih novina u kojima je između ostalog pisalo kako je snimak autentičan i da se glas sa snimka podudara sa glasom Arona Rusoa.
Ako odgledaš ceo film koji ima dva dela,traje oko 2 sata,shvatićeš da masoni,iluminati,velike svetske vlade,političari i predsednici velikih država rade za đavola,i da se već uveliko priprema dolazak antihrista.Svi moćnici i sva tajna društva imaju samo jedan cilj,a to je da na presto postave antihrista koji bi trebalo sve ljude da udalji od Boga i da ih natera da se poklone sotoni.

Vec sam pomenuo seriju The Arrivals.
Pogledajte je,to vam je moja preporuka.
Serija ima oko 48 delova po 5-6 minuta.
Govori o Busu i njegovoj familiji,masonima,detaljno o Iluminatima...
Samo ukucajte u youtube The Arrivals i pocnite od prve epizode.

to sa sotonom je logicno
ja odavde ne mogu da postavljam slike
ali
bush svako malo kaziprst i mali prst......klinton isto tako
berluskoni

no...sve sve,ali kad sam video,da se putin smesi medvedevu,dok ovaj,stojeci naspram njega na reveru sakoa rukom pokazuje kaziprst i mali prst
onda mi je sve bilo jasno

ako neko moze,nek postavi tu sliku

Svakom čoveku ugrade u ruku ili na čelo minijaturni čip,na kojem će se nalaziti svi podaci o njemu,čak će i pomoću tog kupovati,neće biti novca.Čovek će misliti da je to nešto normalno,a to je zapravo pečat antihrista o kojem se govori u Bibliji.I tako će svi biti obeleženi sotoninim znakom,tri šestice(verovatno se ti brojevi nalaze u jednom delu čipa).

Moje kuče ima čip :zcepanje:
Izvinjavam se, ali nisam mogla da odolim :lol:
Kažu da u šali ima pola istine, pa s'toga mogu reći da je čipovanje počelo :sad2:

Back