DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
da li prihvatate savet prijatelja u vezi vaspitanja vašeg deteta od prijatelja koji nema decu...?
hvala...
hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bitno ko savjetuje nego sta savjetuje .Djeca moje sestre nisu mogli da popiju tabletu i bilo je galame kad se djeca razbole .da li prihvatate savet prijatelja u vezi vaspitanja vašeg deteta od prijatelja koji nema decu...?
hvala...
a onaj koji ima uvatio je boga za muda i na svim drugim poljima je pametan pa ne treba slusati nikog
da li prihvatate savet prijatelja u vezi vaspitanja vašeg deteta od prijatelja koji nema decu...?
hvala...
...msm da oni to sagledavaju iz drugog ugla,ali shto da ne treba probati...nekad kombinovana taktika urodi plodom![]()
hvala...
nisi u pravu...imam prijateljicu koja nema decu,mogu ti reci da mi je ne jednom dala savet u vezi moje...e sad licno sam primenjivala moje iskustvo i ponekad njen savet...msm oni su dati iz dobre namere i ja nikad nisam imala sumnju u njih...ne kazem da ih treba primenjivati stalno ali ponekad da...ne postoji adekvatan ugao iz koga mozes da sagledas nesto sto nikada nisi probao
mogu ja da drvim kako je to skakati sa padobranom
ili, imati sex utroje
al tesko da mogu da dam savet tipa:
"e, kad dodjes na 1000m visine bas tad otvori padobran, ni sekund ranije"
ili
"e, kad si u trici, gledaj da se namestis vako, il nako, inace ..."
edit: izuzetak su ljudi koji nemaju decu, ali su po pitanju dece strucni -pedijatri, vaspitaci, bla, bla...ali i tada trazim savet iz njihove oblasti, ne iz roditeljstva
nisi u pravu...imam prijateljicu koja nema decu,mogu ti reci da mi je ne jednom dala savet u vezi moje...e sad licno sam primenjivala moje iskustvo i ponekad njen savet...msm oni su dati iz dobre namere i ja nikad nisam imala sumnju u njih...ne kazem da ih treba primenjivati stalno ali ponekad da...
ok.roditelji razlichito reaguju...u startu mozda postoji odbojnost prema tome shto neko nema decu...znachi nema takvo iskustvo,ne zna shta znachi imati decu...to je tacno,no smatram da ponekad treba oslushnuti...sami roditelji naprave krupne greshke iz sopstvene zaslepljenosti roditeljstva
Nije bitno ko savjetuje nego sta savjetuje .Djeca moje sestre nisu mogli da popiju tabletu i bilo je galame kad se djeca razbole .
Djeca su tvrdila da ne mogu popiti , a sestra je tvrdila da joj se namjerno inate .Ponudio sam se da pomognem ali je sestra
reagovala kao i ti . Ja se nisam zenio a ona i ima dvoje djece . Udovica je i nije autoritet .
Ljudi koji imaju pse znaju da pas proguta tabletu bez problema ako mi se da pravilno , pa naravno da i djeca mogu popiti tabletu .
Isto tako , mogu ozenjenom prijatelju savjetovati da pripazi na zenu ako vidim da se testerise sa komsijom . Za taj savjet mi ne treba
brazno iskustvo .
opet pogresan zakljucak i to prilicno ...hmm..ruzan
nemam tu vrstu odbojnosti
imam odbojnost kada neko savetuje o stvarima koje nije iskusio
uopste ne moraju biti deca u pitanju
hvala...
hvala...
hvala...
pa radi se o savetima prijatela koji nemaju decu...kako moze da iskusi ako ih nema...ja ne razumem shta tu nije jasnoopet pogresan zakljucak i to prilicno ...hmm..ruzan
nemam tu vrstu odbojnosti
imam odbojnost kada neko savetuje o stvarima koje nije iskusio
uopste ne moraju biti deca u pitanju
istina, možda prvo pomislim: šta on/ona zna...kad nema taj osjećajda li prihvatate savet prijatelja u vezi vaspitanja vašeg deteta od prijatelja koji nema decu...?
hvala...
hvala...