Savet?! PLEEEEEASE!

• Začetnik teme Začetnik teme zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nadya:
Steffan:
zagor:

Koja si namigusa ne mogu da verujem.. :lol: ispade da je sve ovo bila samo maska kako bi me odvukla u krevet... hahahahah :D salim se, drago mi je sto smo se upoznali... vidimo se, cao! :wink:
jao, boze... dokle si stigao, stefane! Manipulises maloletnicima!!!! :twisted:
al dobro, kod sigurno imas sanse :lol: :lol:
bolje ista nego nista :roll:

hmmm... maloletnici? Ko, jel' ja?! Jok! :roll:

a inace, necu da budem sad a bad guy... ali JA NIKADA ne bih upisala Filoloski... mislim, po meni mora da si debil kad hoces JEZIK da studiras 4+ godina... mozda zato sto ja kapiram i lako ucim jezike... uvek sam za to da odes negde na krace vreme i naucis jezik iz prve ruke, a ne da te neko smara sa jos 869457634 predmeta koje ces da zaboravis posle ispita... :roll: 8)

zagor:
Nadya:
Steffan:
zagor:

Koja si namigusa ne mogu da verujem.. :lol: ispade da je sve ovo bila samo maska kako bi me odvukla u krevet... hahahahah :D salim se, drago mi je sto smo se upoznali... vidimo se, cao! :wink:

hmmm... maloletnici? Ko, jel' ja?! Jok! :roll:

Tako je nego sta, pokazi joj da vise nisi mala i da mozes kad hoces i sa kim god hoces da se druzis! :P :lol:

Nadya:
Steffan:
zagor:

A ti si mi kao nesto pa puno starija?!?! :P Sta ti je falilo onda, koliko se secam nisi se nesto bunila... hahaha :lol:

Nadya:
a inace, necu da budem sad a bad guy... ali JA NIKADA ne bih upisala Filoloski... mislim, po meni mora da si debil kad hoces JEZIK da studiras 4+ godina... mozda zato sto ja kapiram i lako ucim jezike... uvek sam za to da odes negde na krace vreme i naucis jezik iz prve ruke, a ne da te neko smara sa jos 869457634 predmeta koje ces da zaboravis posle ispita... :roll: 8)

Ne slusaj ovu nevaljalu tetu, ona je samo ljubomorna na tebe i tvoje godine i zato sto mi se svidjas!! hahahahahah :lol:

Steffan:
Nadya:
Steffan:
zagor:

A ti si mi kao nesto pa puno starija?!?! :P Sta ti je falilo onda, koliko se secam nisi se nesto bunila... hahaha :lol:

ti se bar toga secas, za razliku od mene... bio si previse brz :lol: :lol: a i bila sam pijana :P
a ljubomorna sam na ove mladje narastaje, zato sto su tako mladi i slatki, a ja matora i ruzna :wink: :lol: :lol: :lol:

Nadya:
Steffan:
Nadya:
Steffan:
zagor:

ti se bar toga secas, za razliku od mene... bio si previse brz :lol: :lol: a i bila sam pijana :P
a ljubomorna sam na ove mladje narastaje, zato sto su tako mladi i slatki, a ja matora i ruzna :wink: :lol: :lol: :lol:

:lol: ma nisam bio brz, gustarao sam te celu noc nego si ti vecinu toga prespavala, pijano govedo jedno... :lol:

Nego vidi sta si uradila bre, oterali si devojcicu!! Sram te bilo, a bila tako neka fina mala.. :roll: ko zna sta ce sada pomisliti o meni... priznaj, to si namerno uradila!!!! :x

Steffan:
:lol: ma nisam bio brz, gustarao sam te celu noc nego si ti vecinu toga prespavala, pijano govedo jedno... :lol:

odvratan si i preterao si :?

Nego vidi sta si uradila bre, oterali si devojcicu!! Sram te bilo, a bila tako neka fina mala.. :roll: ko zna sta ce sada pomisliti o meni... priznaj, to si namerno uradila!!!! :x

da, my evil plan became true! :roll:

Nadya:
Steffan:

odvratan si i preterao si :?

da, my evil plan became true! :roll:

I sada naravno ni ti vise ne zelis da mi das? :( Tako mi i treba kada sam alav... :P :lol:

Steffan:
Nadya:

Ne slusaj ovu nevaljalu tetu, ona je samo ljubomorna na tebe i tvoje godine i zato sto mi se svidjas!! hahahahahah :lol:

:lol: he, he, he... jesi lud... :lol: :lol: :lol:

zagor:
Verovatno mislite da ima veze sa ljubavlju i sl. Ne, radi se o faxu. Naime, '85. sam godiste, ove godine sam zavrsila pravnu skolu i sada radim. Planiram da sledece godine upisem fax. Postavlja se pitanje: KOJI?! Posto sam dete za drustvene nauke, dvoumim se izmedju prava i filoloskog, smer bibliotekarstvo i informatika. Znam da vam je ovo jako dosadno, ali meni bi mnogo znacilo da cujem i tudje misljenje i konacno se odlucim. :D HVALA UNAPRED!!! :wink:

na tom smeru ucis istoriju biblioteka, samo da znash

Back