seljancica.
Početnik
- Poruka
- 3
Vec 3 dana me cuku po prijemima za bolnicu jer imam uzasan bol u zelucu i povracam, i sva sam tako kilava.
Inace od 15-te godine imam gastritis (znaci skoro vec 10 godina) ali ga bas i nisam lecila jer kao ono - nakon gutanja sonde bas izgubis zelju da vidjas te lekare. Takodje imam i pesak u bubregu koji se nekad pojavi kao bolan ali nista posebno, ko to danas nema.
Elem, danas sam dobila rezultate koji su mi malo nejasni, i volela bih da mi neko kaze nesto, sto ko je strucan sto neko sa iskustvom.
Tokom ovih dana na hitnom prijemu:
Nizak mi je pritisak (100/65) ali ajd, to je valjda podnosljivo.
Dobila sam infuziju sa ranisanom ali sam nakon 15 minuta primanja dobila fleke po telu - pa su ustanovili alergijsku reakciju ali ne znam da li je na ranisan ili fizioloski (nisu mu to rekli, ali da ne pijem ranisan vise).
Nalazi krvi su mi bili ok, medjutim mokraca je sledeca:
ph 6,5, gustina 30
Proteini pozitivni
Glukoza pozitivna
I masa elektrocita. (kaze to je moguce jer sam imala mentruaciju tokom analiza)
Nakon svega toga - rezultat secera mi je 7.
Iako zavisnik od slatkog, generalno osoba kojoj je potrebno 8-9 sati sna inace nisam normalna - nikad nisam imala problema sa secerom i zaista ne znam sta bih sada ako se sve ovo svede da ce biti to.
Po vama, jel ovo stoji za to da postoji mogucnost da sam dijabeticar?
Hvala.
Inace od 15-te godine imam gastritis (znaci skoro vec 10 godina) ali ga bas i nisam lecila jer kao ono - nakon gutanja sonde bas izgubis zelju da vidjas te lekare. Takodje imam i pesak u bubregu koji se nekad pojavi kao bolan ali nista posebno, ko to danas nema.
Elem, danas sam dobila rezultate koji su mi malo nejasni, i volela bih da mi neko kaze nesto, sto ko je strucan sto neko sa iskustvom.
Tokom ovih dana na hitnom prijemu:
Nizak mi je pritisak (100/65) ali ajd, to je valjda podnosljivo.
Dobila sam infuziju sa ranisanom ali sam nakon 15 minuta primanja dobila fleke po telu - pa su ustanovili alergijsku reakciju ali ne znam da li je na ranisan ili fizioloski (nisu mu to rekli, ali da ne pijem ranisan vise).
Nalazi krvi su mi bili ok, medjutim mokraca je sledeca:
ph 6,5, gustina 30
Proteini pozitivni
Glukoza pozitivna
I masa elektrocita. (kaze to je moguce jer sam imala mentruaciju tokom analiza)
Nakon svega toga - rezultat secera mi je 7.
Iako zavisnik od slatkog, generalno osoba kojoj je potrebno 8-9 sati sna inace nisam normalna - nikad nisam imala problema sa secerom i zaista ne znam sta bih sada ako se sve ovo svede da ce biti to.
Po vama, jel ovo stoji za to da postoji mogucnost da sam dijabeticar?
Hvala.