Savet..mali

:hahaha: Cuti tu cigansturo iz Sapca,da ti roditelji nisu iz Draginja?:hahaha: U Sapcu vas ima ko pleve! Sta si ti devojci ker koji trckara za njom? :hahaha: E jadnice moj.... Nije je smorio kao osoba,ali u vezi osoba moze da smori mene je smorila bivsa,ali bi se svaki dan sa njom mogao druziti i pricati! Manje vise i jesu,samo treba znati kako se postupa sa njima!

Ja se ničega ne stidim, i sve što kažem iza toga dosledno i samouvereno stojim! Sve što vidiš na mom profilu i u mom blogu, sve što pročitaš na mnogim temama, a da sam to pisao ja-to sam ZAPRAVO JA! A tvoja vređanja nisu na svom mestu,i ti se skrivaš više sam od sebe! I da, neka sam ja ROM,i neka živim u Šapcu, sa ostalom svojom braćom i sestrama,jer ja se njih ne stidim, a oni se sa mnom PONOSE! :ok:

Ovakao..poznavao sam devojku od 5 razreda i na kraju osmog smo se smuvali na moru...i zajedno smo u vezi 4 meseca skoro...i sad ja sam nju lepo izvatao...a ona kao to njoj ne smeta...ipak osecam se glupo...ne izgleda mi ona kao sad obicna fuxa sa ulice...volim je puno..al ne znam stecice pogresan utisak o meni..kao da samo zelim da je kresnem i posle sutnem...kako da joj objasnim da nije tako i da zelim da budem sa njom zato sto je volim a ne zato sto bih je povalio...a kad je pitam nesto na tu temi ona kao kroz smeh "pa sta ti imas privilegiju" ... nznm :dash::dash:

Pa u cemu je onda problem ako je sve ovako kaki si napisao??uzivaj...cuvaj to da ne izgubis i to je to..:)

Al pazi devojke su ti cudo ne znaju sta hoce,evo mog primera,s deckom s kojim sam bila oko 7 meseci nisam se vatala,pokusao je nisam mu dala i nikada vise nije navaljivao,nije mi pricao o sexu niti me je pitao kad cemo spavati znaci sve ok,dok sam s jednim bila 2 nedelje i izvatali smo se zesce znaci..ne bas ono,ali je bilo vatanja,znala sam i ja da ga uvatim za socnu guzicu aaahhaha...sad u cemu je poenta,meni je bilo glupo da se vatam sa deckom koga volim valjda jer sam se uvek bojala da ne pomisli lose o meni iako je to sasvim normalno,a za ovog me bolelo uvo pa tako..

Ovakao..poznavao sam devojku od 5 razreda i na kraju osmog smo se smuvali na moru...i zajedno smo u vezi 4 meseca skoro...i sad ja sam nju lepo izvatao...a ona kao to njoj ne smeta...ipak osecam se glupo...ne izgleda mi ona kao sad obicna fuxa sa ulice...volim je puno..al ne znam stecice pogresan utisak o meni..kao da samo zelim da je kresnem i posle sutnem...kako da joj objasnim da nije tako i da zelim da budem sa njom zato sto je volim a ne zato sto bih je povalio...a kad je pitam nesto na tu temi ona kao kroz smeh "pa sta ti imas privilegiju" ... nznm :dash::dash:

U win-win situaciji si .
1. Vatala se sa tobom jer joj se vatalo i mozhda ima ona iste sumnje kao ti , tj da cesh je smatrati zbog toga fuksom.
2. Nije joj se bash vatalo , ali je popustila da se ne bi uvredio i napustio je , jer te "voli" i nece da je napustish .

ja imam nekako slicne stavove.....hm...pa nemoj pred drustvom ako je tebi trulo...ko sto rece brain..a njoj ocigledno nije...msm to ne znaci da je fuxa..nego ****.te...4 meseca...to i nije tako malo...narocito za vas uzrast....to je dovoljno da se vidi ko je ko...pa ako nisi navaljivo...a i iskreno mozda si malo femi..pa gledas to iz malo..iskrivljenog ugla...a i kao femi(msm mozda i nisi)..pretpostavljam da to ne radis bas grubo i agresivno....:)...opusti se momak..i nemoj da preterujes...:)

ja imam nekako slicne stavove.....hm...pa nemoj pred drustvom ako je tebi trulo...ko sto rece brain..a njoj ocigledno nije...msm to ne znaci da je fuxa..nego ****.te...4 meseca...to i nije tako malo...narocito za vas uzrast....to je dovoljno da se vidi ko je ko...pa ako nisi navaljivo...a i iskreno mozda si malo femi..pa gledas to iz malo..iskrivljenog ugla...a i kao femi(msm mozda i nisi)..pretpostavljam da to ne radis bas grubo i agresivno....:)...opusti se momak..i nemoj da preterujes...:)

samo mi nije jasno sta je to "femi" ?? ne navaljujem ja i nisam grub..naprotiv dosta sam pazljiv prema njoj :)

Back