- Poruka
- 604
sto i dalje ne menja cinjenicu.
pa ionako te svi mrze. dele mi reputaciju jer sam rekao da si glup. O_O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto i dalje ne menja cinjenicu.
Vas dvojica smarate za deset,prebacite se na privatne poruke pa se tamo raspravljajte.
Cuti tu cigansturo iz Sapca,da ti roditelji nisu iz Draginja?
U Sapcu vas ima ko pleve! Sta si ti devojci ker koji trckara za njom?
E jadnice moj.... Nije je smorio kao osoba,ali u vezi osoba moze da smori mene je smorila bivsa,ali bi se svaki dan sa njom mogao druziti i pricati! Manje vise i jesu,samo treba znati kako se postupa sa njima!
Lepo si rekao tako se nekako i ja osecam ... hvala na savetu i iskustvu ... vreme ce pokazati valjda nznm
Mrvice jesi sluzio vojisku? Kako je bilo u civilnoj? *** u regularnoj bi te tukli ili bi napravili coveka od tebe,ovako si samo ostao dzabalebaros i gejcina!Da nije tocka nebi bilo ni danasnje civilizacije,jos bi lovili zivotinje po sumi!
Da nije bilo vatre ne bi bilo civilizacije.
Vatra i ništa.
Ovakao..poznavao sam devojku od 5 razreda i na kraju osmog smo se smuvali na moru...i zajedno smo u vezi 4 meseca skoro...i sad ja sam nju lepo izvatao...a ona kao to njoj ne smeta...ipak osecam se glupo...ne izgleda mi ona kao sad obicna fuxa sa ulice...volim je puno..al ne znam stecice pogresan utisak o meni..kao da samo zelim da je kresnem i posle sutnem...kako da joj objasnim da nije tako i da zelim da budem sa njom zato sto je volim a ne zato sto bih je povalio...a kad je pitam nesto na tu temi ona kao kroz smeh "pa sta ti imas privilegiju" ... nznm![]()
Ovakao..poznavao sam devojku od 5 razreda i na kraju osmog smo se smuvali na moru...i zajedno smo u vezi 4 meseca skoro...i sad ja sam nju lepo izvatao...a ona kao to njoj ne smeta...ipak osecam se glupo...ne izgleda mi ona kao sad obicna fuxa sa ulice...volim je puno..al ne znam stecice pogresan utisak o meni..kao da samo zelim da je kresnem i posle sutnem...kako da joj objasnim da nije tako i da zelim da budem sa njom zato sto je volim a ne zato sto bih je povalio...a kad je pitam nesto na tu temi ona kao kroz smeh "pa sta ti imas privilegiju" ... nznm![]()
ja imam nekako slicne stavove.....hm...pa nemoj pred drustvom ako je tebi trulo...ko sto rece brain..a njoj ocigledno nije...msm to ne znaci da je fuxa..nego ****.te...4 meseca...to i nije tako malo...narocito za vas uzrast....to je dovoljno da se vidi ko je ko...pa ako nisi navaljivo...a i iskreno mozda si malo femi..pa gledas to iz malo..iskrivljenog ugla...a i kao femi(msm mozda i nisi)..pretpostavljam da to ne radis bas grubo i agresivno.......opusti se momak..i nemoj da preterujes...
![]()