Pa vataj je ako joj ne smeta....
Ovo ti je moje iskustvo : Moja drugarica je bila sa deckom nekih mozda mesec dana i on nju nije vatao. Ona je htela da on to radi, ali joj je bilo glupo da mu kaze, pa mu nije ni rekla. Onda on nju prevari, raskinu, i on je sve vreme dok je bio sa tom sa kojom se smuvao nju vatao. Tu drugu, sa kojom je prevario moju drugaricu. E, onda njih dvoje raskinu, i bude on sa mojom drugaricom opet, i opet je ne vata. I sad, 'ajde da ja tu kao pomognem, ja cu tom decku da kazem da je meni moja drugarica rekla da ona hoce da on nju vata, posto je njoj glupo. Uradim ja to i on mi kaze da mu je smor, da on nju stvarno voli i da ne moze da je vata, oseca se kao kreten (kontam da se ti sad tako nekako osecas). Ja to prenesem mojoj drugarici i mozak izvuce sledeci zakljucak : "Vidis?! Jel vidis?! Tacno sam znala da me ne voli....nece ni da me uhvati k'o covek, a nju je vatao, znaci nju je voleo, sto posto je i sad voli kad mene nece da vata!!!" , i raskine sa njim.....A, opet neka misli bas to sto si ti napisao, da ti samo hoces da je povalis i to je to...E, aj sad ti budi pametan pa znaj kako koja misli....

Probaj mozda od neke vase zajednicke drugarice da saznas ili nesto...E, ne znam. Izvini na dugackom postu i izvini sto nisam bas pomogla iiii radi sta znas.

zz