Savet hitno

Vojnik06

Obećava
Poruka
55
Pazi vzno je za ljubavni savet, vec 2 meseca se poznajem sa jednom curom, mzd malo vise. Prethodnih dana uglvnm sam ja nju pitao da se vdmo ponekad i to, zadnjih nedelju dana ona mene zove, drzala me je za ruku kad smo sedeli i ja sam dobio ideju da je poljubim. Tkd zadnjih par puta kada sam hteo ona je bila sa drugaricama, pa nisam imao priliku, sta mi predlazes.

Немој, прекини контакт, заборави на девојке, замонаши се. :mrgreen:

Шалу на страну, веруј инстинктима. Ако те држи за руку, врло су мале шансе да има у плану да будете искључиво пријатељи. Само немој као сељачине оне које смо умеју да 'ватају, стежу, прибијају, стискају и сл. Има времена и за то кад се распламсају страсти, а док сте на држању за руке, полако и нежно.

gle,treba da budeš malo taktičan i da je pozoveš da izađete negde vas dvoje,nasamo bez tvog i njenog društva...recimo na klače negde ili u šetnju ili šta već i lepo ćaskate,flertujete,držite se za ruke i tako to,i eto prilika za poljubac

Ако је једна од оних што се ,,само с високим момцима забавља" и то ти саопшти, насмеј јој се у лице и питај је ,,шта глумиш, бре?".
Имам ортака који то обожава да ради рибама које дигну нос као да вреде милијарду долара. Фино их спусти на земљу.

Mickey Mouse Love GIF

Back