Savet bezbednosti

Ovo je forum i ovde se priča o svemu.Ako ti smatraš da treba vređati taj jadni narod koji je ostao tamo glupavim komentarima,samo nastavi.
ej, ajde ne lupaj vishe, bash me malo sramota da ti odgovaram na te GADARIJE
Баш тако. Ни мало му не завидим, и стварно су трагикомични сви ликови који му објашњавају како би требало да ради, како би то они, је ли, на његовом месту, жешће подвикнули, лупали ципелом, или шта већ :roll: :mrgreen:
verovatno bi vkv Grobar bio uspeshniji u pregovaranju, josh samo kad bi ga pustili da udje u zgradu UN, ili one vrachare Radete i Poplazicke, koju dete pita: Mama da li si to stvarno URADILA :dash:" shto znachi da je sklona takvim ispadima, e oni bi celom svetu sve "sasuli u brk, pa bi zaradili dozivotne simpatije jalovog patriJotskog birachkog tela

gledam direktan prenos, govori tadic, nakon italijana, i prebacim na B92 i slusam... i nakon zavrsetka, nema prenosa, onda ponovo vratim na nase programe, sva tri daju direktan prenos, [malo mi je to bez veze ali].... i onda govori nas ministar, pa onda francuz, austrijanac pa.... cudi me da to kod vas niko ne prenosi... zar ne zelite da cujete sta oni kazu??? ne kazem da cete cuti nesto lepo, ali zar je to razlog, zar ne trebate cuti i lose informacije??? kako cete znati sta svet govori ako ne saslusate sta kaze???? dokle cete ziveti ko nojevi, podignete glavu samo kada ima nesto lepo, i onda ponovo u pesak... podsecame na ono vreme milosecivica, a posledice se tek sada vide
ps.mozda sam sve obuhvatio, ali nije mi namera da vredjam, interesuje me sta mislite da li je to u redu

paaaa biblija nema alternativu.

pa kada bih onaj iz RTS bio na forumu ja bih ovo njemu rekao ali....
mozete napraviti neki miran protest, bez razbijanja kioska i uzimanja patika, i da zahtevate kompletne informacije, i to direktne kada se radi o ozbiljnim pitanjima koja se ticu srbije
ps. mogao bih i ja doci na taj protest, dogorocno gledano koristilo bi, imalo bi manje dezinformacija na forumu

ti bre ademe ko da ne zivis u srbiju. pa kad su nas bombardovali prvih sati radio stanice srbije emitovale pesme mitra mirica. ja slucajno uvatio radio-mauretanija i cuo da u moje selo vec satima padaju bombe.

Back