save the last dance 4 me

Znaci plesemo neki francuski ples.;)
A moram i na kurs francuskog da krenem.:D

E pa moraces, sam ples sa francuskom muzikom nije dovoljno:)..mislim ono moze se plesati ali nije to to :)

- - - - - - - - - -

vataj, otimaj, čujem da je znanje francuskog na cijeni....:lol:
da ne ostaneš kao ja, u ćošku, sa koktelom u ruci i samo posmatraš šta se dešava na podiju i oko njega ;)

Ne bih se zamerila Potessi:)...dosadice oni njoj, umorice joj se nogice :)....ostace neko i za nas .

Nekog ko zna da sapuce na francuskom :cool:

Jel se računa španski sa francuskim akcentom? :ceka:

Mislim iskotrljam neko rrrr, umesto ll ubacim ž i te fore...skoro ne primetiš razliku kad se šapuće :whistling:

mi se čuvamo za last dance ;)
i biramo od najboljih, koji i poslije ponoći ostanu na nogama i podiju :)

Pa sad...može i tako da se posmatra a neko bi rekao i da vam ostaje samo ono što ove "preduzimljivije" nisu htele da ponesu kući...;)

Poslednja izmena:

Mislim iskotrljam neko rrrr, umesto ll ubacim ž i te fore...skoro ne primetiš razliku kad se šapuće :whistling:

Pa sad...može i tako da se posmatra a neko bi rekao i da vam ostaje samo ono što ove "preduzimljivije" nisu htele da ponesu kući...;)

Pa ko zna , mozda se moze pogledati kroz prste ako je naglasak ono bas-bas upecatljiv :)

Pa dobro, ovisi iz kog ugla posmatraš...
Ali nekako mi nikad nisu bili privlačni oni oko kojih je uvijek gužva, pa čak ni kao plesni partneri. ;)

- - - - - - - - - -

Ne znam sto vam je taj francuski toliko mistican...ja kad ga pricam kao da imam problem sa grlom :lol:

Pa u pravu si ti, ako već mora da priča, neka priča da ga ceo svet razume...:lol:

on će Nemku...taman bi se složili na dance nastupu...:hahaha:

Citam ti ja tako uz kafu forum i moj Dragisha napise ovo ....
e Gile Gile .... :zcepanje:

- - - - - - - - - -

pa de baš nju od tolko motaka
možda bi izbijo fajt, ko onaj boks meč de se boksovala...tad bi mogli zajedno...al u ring...ona one njene kate, a ja po seljački
a motka tebi nisam odgovorio...štaznam...čekam koja će ostane slobodna, kad svi odaberu meni šta ostane :rumenko:

- - - - - - - - - -

i šta taj smajlo...? :rtfm:
opet se sprdaš s mene :ljutko:

Vidis da se i Dee slaze :lol: :lol:

Back