save the last dance 4 me

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
recimo skupili se forumeri neki parti štaznam, pored bazena, muzika laganica, šampanjac kavijar ****** palac...i sad bi ti ko svaki vajni 4umer trebo misim nemoraš, al red je majkumu da poteraš neku 4umaljku da plešete...
koju bi potero ?
može i 4umašice ako smatraju da one biraju za ples
bilo, znam...al nema veze, eto da se malo razveselimo
ako ne može lok

I svi bi se vrteli oko 3 , 4 a tamo njih desetak , najboljih sagovornica da ostane samo jer nisu po opisu idealizma , a ko za klinac , daleko smo i mi od toga.
Eto ako se slozite , dacu vam kljuceve od kuce na majorki i od jahte .:hahaha:a za ostalo se snadjite.

Poslednja izmena:
nije bre bas tako dee, iako smo ovde ko psi lajemo, jer sta i drugo na forum, u reali je to malo drugacije
ja delujem cesto aroganto prepotentno a drustvo uvek nadjem i zezam se pa sad kojoj se svidjam ili ona meni moze svasta da bude ;)

recimo skupili se forumeri neki parti štaznam, pored bazena, muzika laganica, šampanjac kavijar ****** palac...i sad bi ti ko svaki vajni 4umer trebo misim nemoraš, al red je majkumu da poteraš neku 4umaljku da plešete...
koju bi potero ?
ako ne može lok

Ja bi tebe pitala iako nisam bash neka za plesanje :))))
Idutje godine imamo svadbu u srbiji udaje se jedna mlada bosanka za momche iz srbije i prvo shto Sam rekla je bilo a u pm kud bash tamo ? Sad Mi iz BIH moramo kupovati haljine Do patosa da ovi iz Srbiju ne vide shta nam noge rade jer nemaju pojma o tim kolima

Pocrkali svi od smjeha kazujem nije to narode smijeshno kad krenu Sa teshkim tradicionale smijat tje se oni nama

koju bi potero ?
ako ne može lok

Sto bih je terao, cim udje na podijum za igru na mojoj je teritoriji. :D
A ako nece, neka se smara. :p

Back