jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.110
I opet se neda da istina izadje na videlo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuo sam za to,ali cisto sumnjam da je sama sebi zabila noz u grudi.Trebalo je baka Coka jos nekoga da ukoka da se nauce pameti !
Samo sto je ubise dusmani ,nisam ni znao za to ....
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...ala-investitora-pronadjena-sa-nozem-u-grudima
Garantujem da radis u nekoj drzavnoj instituciji i da si taj posao dobio tako sto su te ucenili da glasas za njih i da budes clan partije.Pa stvarno, ljudi decenijama gradili po srbiji, a neko im rusi.....
Nego, zna li neko od vas ko je drzao magacine i luku do ceptera?
Ko je uzimao pare od propale drzavne firme, kada je propala....tj unistena?
Posto ostatak od jednog do 5 miliona nije video ni dinara od toga.....
Secam se pre par godina kada su bili izbori i neki likovi su obecali da ce glasati za naprdnjake i ispale ih ,ovaj sto bio njihov clan u glasackom odboru popizdeo ,licno sam cuo kako se zali i kako ce da im se sveti nesto.Budi siguran da je neki interes ..
Vidis ovo je zanimljivo ,policija sve vise staje na strani naroda ,onomad u Kovinu isto bilo tako .
e, moj decace....Garantujem da radis u nekoj drzavnoj instituciji i da si taj posao dobio tako sto su te ucenili da glasas za njih i da budes clan partije.
Samo covek koji nije inteligentan dovoljno ili je ucenjen moze da podrzava ovo sto se radi ,cuti i trpi e takvi smo mi postali .
Gledao sam i to,ali se sve bojim da je policija tu reda radi samo da se pokaze narodu,kako su uz narod,a u stvari sve kontra.Vidis ovo je zanimljivo ,policija sve vise staje na strani naroda ,onomad u Kovinu isto bilo tako .