VanderGraaf
Aktivan član
- Poruka
- 1.293
Nesto novo iz sveta muzike po uzoru na Sensei-a i njegovu temu o 'Leonid & Friends". Na ovaj gitarski solo sam sasvim slucajno "naleteo" na Fejsbuku. Solo na gitari je fenomenalan. Jedan od najboljih koji sam cuo u zadnje vreme. Ima par "shorts" snimaka na YT i FB sa istim solom. Tip koji ga svira je zapravo iz grupe po imenu "Saults". Izgleda kao YT grupa. Dva brata, jedan gitarista drugi klavijaturista, cije je prezime Sault, po cemu su i dali ime grupi. Francuzi, i prilicno popularni u Francuskoj. Preslusao sam par pesama, ukljucujuci i originalnu "Let It go' iz koje je ovaj solo, i njihova muzika mi se ni malo ne svidja. Ali svaki solo ovog tipa u svakoj pesmi je fenomenalan. Neko je u komentaru napisao "spoj Gilmoura i Princa" sto mi zvuci prilicno tacno..... Deo ovog soloa lici na legendarni solo Princa u pesmi "While My Guitar Gently Weeps". Iako mi se njihova muzika ni malo ne svidja, dok mi se gitarski solo svidja, takodje mi se svidja njegov Fender Stratocaster. Model iz 2004-te, takozvani "Aztec Gold" zlatni Fender izdat povodom 50-to godisnjice Fendera...... Made in Mexico (predpostavljam, jer su polovni oko $700USD)...mnogo lepa gitara.....
Koga zanima gitara, i kome se svidi ovaj solo, takodje treba cuti solo iz njihove pesme "Only Place To Hide"......
Koga zanima gitara, i kome se svidi ovaj solo, takodje treba cuti solo iz njihove pesme "Only Place To Hide"......