SAUL HUDSON SLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni nisu kao svaki drugi bend..fanovi starih gansa su se podelili jedni vole to sto axl sada radi ,drugi mrze, jedni vole slasha a mrze axla i obrnuto..kod njih je situacija dosta zajebana a i ja i dalje mislim da axl kao najbolji rock pevac ikada zasluzuje bar jednu temu..koja ne verujem da ce mnogo da smeta ali ce nama koji volimo axla puno znaciti..

pa da,ali zbog njih sigurno ne zasluzuje posebnu temu....pre bih dao Izziju posebnu temu,i on je vise uradio solo nego Axl....

da znas. bas cu i da otvorim temu za izzija, pa videces kad i ta bude zatvorena..
Slash, slash, rekla sam vec sta o njemu mislim , on itekako zasluzuje temu naravno..ali ..dobro necu vise da davim sa axlom..ali da kazem jos jednom zadnji put- mnogo sam napaljena, zelim ga u krevet sa sobom..axla mislim.a moze i slash. zajedno.axl, slash, mm

da znas. bas cu i da otvorim temu za izzija, pa videces kad i ta bude zatvorena..
Slash, slash, rekla sam vec sta o njemu mislim , on itekako zasluzuje temu naravno..ali ..dobro necu vise da davim sa axlom..ali da kazem jos jednom zadnji put- mnogo sam napaljena, zelim ga u krevet sa sobom..axla mislim.a moze i slash. zajedno.axl, slash, mm

a-a dogoworile smo se da tjemo delimo axla :D a sa slashom radi shta otjesh ;) :heart::heart::heart:AXL ROSE :heart::heart::heart: :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back