Saturn u Ovnu

nego da ne pravim pometnju, naravno da imam sijaset dvolichnih poznanica i drugarica, i isto toliko onih koje su ok, uz manje ili vishe dobrih poznanica i drugarica, ali imam samo jednu prijateljicu...

ljudi su generalno dvolični kada hoće da ostave dobar utisak, kada slažu iz nekog razloga, kada moraju nešto da istrpe... i to nema veze sa suncem u blizancima... više lažu lavovi i ovnovi, tj više naginju patologiji zbog pojačanog ega. ovo važi i za lične planete u lavu, ovnu... primere sam dala, ništa lično.
saturn gde god da je generacijski je položen.
u nije samo blizanac dvojan znak...

Vaga je "dvoličnost", i Ribe... Blizanci radi komunikacije se zbližavaju sa sagovornikom, kao umetnost komunikacije. I onda kada se nađu u oprečnim situacijama, deluju dvolično, jer su bili prisni sa oba pola... Jbg... Previše su ih ozbiljno shvatili, ničeg ličnog tu nije bilo.
Vaga to radi da se ne bi poremetila idila, harmonija... Kako se ne bi desio eksces...
Ribe, jer jedino umeju da pobegnu kad im nešto ne odgovara, ne umeju da se suprotstave, već trpe, a kad trpe, onda to znači da prihvataju sve sa čim se ne slažu, do momenta kad su saterani u ćošak i ostaje im samo ono što jedino i umeju, a to je da pobegnu. E onda, pošto su sve vreme potvrđivali stvari koje su im nametane, a odjednom su totalno otišle u kontra smeru (tj. pobegle i pokazale koliko se u stvari uopšte ne slažu sa tim) ona druga Riba što pliva u drugom smeru, deluju kao dvolični, i da su sve vreme lagali. Jesu, ali ne iz pakosti već zato što ljudi uglavnom nemaju granicu u svom ophođenju prema Ribama (Neptun, razlaganje i nemanje granica) i onda preteraju, i naprave invaziju na Ribe, pritisak koji bi se izbegao da su imali imalo osećaja za Ribe...

Je l' ovo meni nešto? Ne, ja sam ta koja ima naglašen znak Vage, i Ribe, i takođe naglašenu treću kuću (aka Blizanci) tako da govorim i u svoje ime.

- - - - - - - - - -

Ovakav genijalan način zaključivanja si već jednom imala na moj komentar. Moj savet ti je da probaš malo objektivnije da razmišljaš. Ne pišemo svi iz lične ogorčenosti o nečemu.

Back