SATOVI!

ja stalno nosim sat na ruci. dobila sam aluminijski fossil pre pet godina i od tada nisam menjala. ne skidam sat skoro nikada, osećam se izgubljeno i dezorijentisano ako ga nemam na ruci.

Prestala sam nositi sat pre nekoliko godina jer sam primetila da me cini nervoznom (uglavnom sam u skripcu s vremenom i onda svaki cas gledam na sat)...
p.s. pre neko vece nadjem sat u fioci koji sam dobila za svoj 15i rodjendan i koji je tad bio cudo sa nekim cirkonima, ne nosim ga odavno ali sam JAKO sentimentalno vezana i mislim da ga nikad necu baciti. :roll:

teardrop:
Prestala sam da nosim sat. Zašto? Iz nepoznatih razloga svaki prestane da radi, kvarcni ili mehanički. Jednostavno stane i ćuti, mrtav. Imam kolekciju satova koji ne rade.

ja se tebe plašim. tako i moj šef, nijedan kompjuter mu ne traje. sad mu kažu da ima previše elektirciteta u sebi (šef, ne kompjuter). on ne veruje. ja mu kažem da nabode viršlu na viljušku i viljušku stavi u usta. tako ćemo jedino saznati:lol:

Obozavam satove i ceo zivot ih nosim. Da imam vise love ko zna kakve bi sve satove imala. Naj omiljeniji mi je moj srebrni Fossil. Dobila sam ga pre 6 godina i jos uvek je u fazonu i obozavam ga. Posle njega sam kupovala jos neke satove, ali njega cesce nosim od svih koje imam. Kad sam kuci skidam sve od nakita, smeta mi, tako da skinem i sat.
A volim da vidim dobar sat kod muskarca.

ja ceznem da vam se pohvalim svojim lepim guess saticem koji sam kupila za rodjendan(dala mi tetka pare) ali jos nisam naucila da stavljam te fotke :mad: u post

...@Chokoladica&Nina - nema na cemu...:);)
...@Hani - 'Odgovori' => ispod prozorceta za kucanje teksta opcija 'Sredite priloge' =>otvori se novi prozorcic, opcija 'Browse' => pronadjes slicicu u svom compu i selektujes je, potom opcija 'Open' => 'Slanje' => 'Zatvori ovaj prozor' => napises propratnu poruku i - gotovo...P.S...fotkica ne sme biti veca od 39Kb - ako je veca, moraces da je smanjis (desni klick na fotos, 'edit', 'Image', 'Strech&Skew', u oba gornja prozorcica uneti manji procenat umesto 100% i save-ovati...)...Srecno, cekamo slicicu! :)

U "Blic zena" sam sam videla neke preporuke nekih zanimljivih satova...koji se nalaze u buticima FENSI, DANI I ROAMER... pa me interesuje gde se nalaze ti butici da mogu da pogledam...ako neko zna da mi kaze...Hvala. P.S. Mislim za Fensi da je u Bul.Kralja Aleksandra ali nisam sigurna...

Back