satisfakcija

neke zene i muskarci nalaze da je inspirativno kada povredjuju osobu sa kojom su. na razne nacine.mislim na neka skrivena i tesko primetna povredjivanja. obicno tacno znaju slabe tacke i tu ciljaju onako diskretno, skoro neprimetno.
sta je iza takvog ponasanja? njihova licna nesigurnost, osecaj inferiornosti u odnosu na partnera, baksuzluk...?
i ne pricam o nehoticnim postupcima vec o ciljanim.
kako vi gledate na to?:think:

Kompleksi, jaki i duboki.
Takve osobe moraju da budu takve jer ako nisu takvi brzo puknu i završe na nekom odeljenju psihijatrije ili u zatvoru.
A uvek se nađe budala da ćuti i trpi podjebavanja, peckanja, žackanja i prs' u oku...
Rupa nađe zakrPu.

E a sto pitas ovo na krsti kad smo mi svi savrseni, i takve odvratne individue oslovljavamo sa "oni".. izvinjavam se na sarkazmu..smesno kad neko postavi ovakvo pitanje kako su svi ubedjeni da oni to ne rade..niko ne vidi svoje mane..lakse je drugog pljuvatiOvaj .. ja nekad hocu da udavim mog momka recimo, prija mi da mu stezem vrat, e sad znam da ga boli ali i to je iskazivanje ljubavi na neki nacin...
BOlje to nego da nemam zelju ni da ga taknem...
A nekad ga zezam mozda i za stvari na koje je osetljiv, ali nikad na one bitne ako me shvacate..one sto bi ga stvarno povredile, to ne, ali mali atak na sujetu je nekad zanimljiv, pa i on to meni radi, pa sta...to je samo zadirkivanje, ako nisu neke teske stvari u pitanju

oslovljavam IH sa "oni" jer ja ne povredjujem bliske ljude NAMERNO. dakle, razlika je ogromna kada neko namerno cilja u slabe tackeili kada neko sasvim nehoticno povredi nekoga, posle se izvine itd.
i gde ti vidis da neko nekog pljuje?

Kompleksi, jaki i duboki.
Takve osobe moraju da budu takve jer ako nisu takvi brzo puknu i završe na nekom odeljenju psihijatrije ili u zatvoru.
A uvek se nađe budala da ćuti i trpi podjebavanja, peckanja, žackanja i prs' u oku...
Rupa nađe zakrPu.

ondak dolazimo i do vida sadizma koji trazi osobu sa mazohistickim sklonostima..tako ispada a i tacno je.

ondak dolazimo i do vida sadizma koji trazi osobu sa mazohistickim sklonostima..tako ispada a i tacno je.

:roll: nesto mi se cini da takvih odnosa ima podosta.....u izrazenijoj ili potisnutijoj varijanti, i cesto se akteri toliko upetljaju da izgube individualnost....a kad sam cula od psihologa da se takvi odnosi teze rasciscavaju od kako-tako normalnih i ravnopravnih, pa da jos i izazivaju neku vrstu zavisnosti kod aktera, smucilo mi se...pokusana sam par puta da budem uvucena u jedan takav odnos, ali sam se na vreme trgla....a bilo je tesko....znaju ti, pritajeni sadisti, da te uvuku u svoj svet i ponude finu bonu.....:dash::whistling:

oslovljavam IH sa "oni" jer ja ne povredjujem bliske ljude NAMERNO. dakle, razlika je ogromna kada neko namerno cilja u slabe tackeili kada neko sasvim nehoticno povredi nekoga, posle se izvine itd.
i gde ti vidis da neko nekog pljuje?

Ovo za pljuvanje nije ni bilo tebi upuceno..a pljuju ljudi jedni druge i ovde, kako da ne, pa na vecini tema na forumu neko nekog pljuje..

neke zene i muskarci nalaze da je inspirativno kada povredjuju osobu sa kojom su. na razne nacine.mislim na neka skrivena i tesko primetna povredjivanja. obicno tacno znaju slabe tacke i tu ciljaju onako diskretno, skoro neprimetno.
sta je iza takvog ponasanja? njihova licna nesigurnost, osecaj inferiornosti u odnosu na partnera, baksuzluk...?

Nisam namerno povredjivala nikog...mada primecujem pocinjem nesvesno to da radim...I zato sam se na duze vreme udaljila od mogucih veza i slicnih...Bolje ja sa sobom da se razjasnim,a ne na nekom novom da se iskaljujem...
Mada mene dosta cesto povredjuju namerno i kvarno,ne znam,valjda imam taj neki izgled imbecila pa misle da mogu..Stoga naucena predhodnim iskustvima da uvek meni prilazi neko ko iz starta hoce da me zajebe { govorim o vezama} ne mogu vishe da verujem u neku iskrenost,i mnogo puta sam htela da verujem da je drugacije,ubedjivala sebe ''ma samo ti se cini...'' ...znate oni krajevi u filmovima,gde se heroina taman penje u avion,i u zadnjem momentu dotrci glavni lik i spreci je,govoreci koliko je voli.....E,meni se uvek suprotno desilo. i uvek,svaki,svaki put ispalo je ono loshe....Nikad ono dobro. Sad...Kad ti se to desi jednom,dvaput,tri puta,mislis si,nishta,ali kad se to ponavlja svaki put...Pocinjes da mislis,mozda su ti ljudi koji te tako tretiraju u pravu?Mozda stvarno ima neceg losheg u meni,jer da nemaju razloga,zashto bi ti to radili? Dakle ti mora da greshis...ne oni.I naravno tvoj zdrav razum zna da je to obicna glupost ali kada emocije ikada veruju razumu...Mnogo je lakse podati se njima nego trgunti se i poceti razmisljati trezveno,videti stvari zaista onakve kakve zaista jesu. Jer tad nalazis utociste,odgovor na svoju slabost...Nije to bilo nikakvo strasno stanje jedino je loshe sto sam od osobe koja je stvarno bila otvorena kao malo dete prema drugima,i svakom poklanjala poverenje na gotovs,ne jer sam naivna i odmah sve poverujem,vec ne znam drugacije,koja,makar shta da joj uradish loshe ne bi se branila jer bih ctvsro verovala da si dobra osoba i da ne mislis to zaista...Postala pomalo...Bezosecajna. Izgubila sam neko vreme tu osecajnost na duze vreme, i onda pocnesh da povredjujesh nesvesno oko sebe...da bi pokazala,kako,eto,ne moze s tobom bash svako kako hoce..To shto je Lion rekao,agresija i strah. Isto k'o zatvor. Imash one slabe koje ostali odmah zajebavaju,a imash ne ko zivotinje,svakog napadnu,pogledash popreko i odmah idu na tebe,prave sranja,a mnogo vishe boje od ovih prvih...ako delujesh jako niko te nece napasti.sve je kamuflaza i sad vec buncam...

pa to je svojevrsna sociopatija....nista drugo :mrgreen:

Back