selen
Početnik
- Poruka
- 20
Pozzz svima.Mene interesuje vase misljenje na ovu temu.Ja sam laik sto se toga tice ,pa me interesuje sta mi preporucujete.Nadam se da ce neko da mi odgovori.Unapred hvalaaa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno ti hvalaDust:Zaboravili ste da pomenete i da kod kablovske zavisi koji je operater. Nije sve baš isto kod svih: to ti zavisi od toga gde stanuješ. Ja sam kod PTT-a, tu je slika bez premca, ali ima samo televizija, jer je moj deo mreže preuzet od drugog operatera 2003. godine. U drugim delovima ima i radio, Internet, a uvodi se i TV nadzor i u najavi je Pay TV. PTT pokriva dobar deo Beograda i još nekoliko gradova. SBB je, nezvanično, najbolji operater u zemlji. Pokriva gotovo celu Srbiju (naravno, gradsko područje), ima i nekoliko Pay TV paketa, Internet, i naravno sve standardno za TV i radio. Od ostalih, treba izdvojiti još i Ikom, za koji ne znam tačno kakav je, ali ima više "običnih" kanala od PTT-a, valjda ima i Pay TV, ali se signal svaki čas gubi. Ti vidi koji operater pokriva tvoje područje, a ako nije nijedan od ovih, odluči se za satelit, ali kupi neki od legalnih paketa ( SBB-ov Total TV, ili eventualno nešto drugo), jer, kao što vidiš, sa piratima ima dosta problema, jer čas rade, čas ne rade...
Nema na čemu...selen:Puno ti hvala