Satelitka antena ili kablovsaka

• Začetnik teme Začetnik teme selen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sve zavisi ko sta voli na satelitskoj ima preko 4000kanala sto filmova, serija, raznih dokumentaraca samo treba poznavati jezike
za kablovsku sve zavisi sta nudi taj operater koje kanale sta ide uz kablovsku da li ima kablovski internet kod nas u Srbiji ima dosta kablovskih operatera ali se mogu izdbojiti nekoliko dobrih ali bas dobrih koji bas dobre ponude

jeste bolja i jeftinija jer nemora da se razvlace kablovi ali i tu ima kvaka jer svi ti operatori uvode svoje kartice koje su kodirane pa samo sanjima mozes da gledas odredjene kanale koje emituje taj operator ali hvala bogu i dobrim ljudima pa je i pirata tu pa mozemo makar i povremeno da gledamo to sto oni emituju

svaki seljak sanja kablovsku
sto seljak gluplji to san sladji.

Spomenimo i opciju zemaljske televizije.
Postavis svoj antenski sistem na krov i gledas sve domace programe besplatno.

Uz to nadaj se skorom uvodjenju digitalne zemaljske televizije, DVB-T a i mobilne digitalne televizije DVB-H.( S njom ces imati TV program na svom mobilnom telefonu). DVB-S vec imas sa satelita. ( hiljade programa, ali ne mogu se oni porediti sa ovih deset sa kablovske jer kao sto rekoh na pocetku..)

Kablovska na balkanski nacin opstaje samo na balkanu i pitanje je prestiza medju onima bez ikakve tehnicke kulture. :mrgreen:

Antena20010814Borik4-1.jpg

Sta bi ti voleo da gledas? Kakve programe?
Kablovska ti nudi paket programa, i to stalno gledljive, i znas na cemu si. Placas XXyyZ dinara mesecno ,sednes u fotelju, ukljucis TV i slika je pred tobom.
SAT... danas gledas D+ Tekille sutra nista preko sutra opet D+ i Premier pa mesec dana nista a ne ipak ima na onom satu na frekv toj i toj TPS...... TREBA TI PUNO ENTUZIJAZMA volje.

Zaboravili ste da pomenete i da kod kablovske zavisi koji je operater. Nije sve baš isto kod svih: to ti zavisi od toga gde stanuješ. Ja sam kod PTT-a, tu je slika bez premca, ali ima samo televizija, jer je moj deo mreže preuzet od drugog operatera 2003. godine. U drugim delovima ima i radio, Internet, a uvodi se i TV nadzor i u najavi je Pay TV. PTT pokriva dobar deo Beograda i još nekoliko gradova. SBB je, nezvanično, najbolji operater u zemlji. Pokriva gotovo celu Srbiju (naravno, gradsko područje), ima i nekoliko Pay TV paketa, Internet, i naravno sve standardno za TV i radio. Od ostalih, treba izdvojiti još i Ikom, za koji ne znam tačno kakav je, ali ima više "običnih" kanala od PTT-a, valjda ima i Pay TV, ali se signal svaki čas gubi. Ti vidi koji operater pokriva tvoje područje, a ako nije nijedan od ovih, odluči se za satelit, ali kupi neki od legalnih paketa ( SBB-ov Total TV, ili eventualno nešto drugo), jer, kao što vidiš, sa piratima ima dosta problema, jer čas rade, čas ne rade...

Dust:
Zaboravili ste da pomenete i da kod kablovske zavisi koji je operater. Nije sve baš isto kod svih: to ti zavisi od toga gde stanuješ. Ja sam kod PTT-a, tu je slika bez premca, ali ima samo televizija, jer je moj deo mreže preuzet od drugog operatera 2003. godine. U drugim delovima ima i radio, Internet, a uvodi se i TV nadzor i u najavi je Pay TV. PTT pokriva dobar deo Beograda i još nekoliko gradova. SBB je, nezvanično, najbolji operater u zemlji. Pokriva gotovo celu Srbiju (naravno, gradsko područje), ima i nekoliko Pay TV paketa, Internet, i naravno sve standardno za TV i radio. Od ostalih, treba izdvojiti još i Ikom, za koji ne znam tačno kakav je, ali ima više "običnih" kanala od PTT-a, valjda ima i Pay TV, ali se signal svaki čas gubi. Ti vidi koji operater pokriva tvoje područje, a ako nije nijedan od ovih, odluči se za satelit, ali kupi neki od legalnih paketa ( SBB-ov Total TV, ili eventualno nešto drugo), jer, kao što vidiš, sa piratima ima dosta problema, jer čas rade, čas ne rade...
Puno ti hvala

Back