- Poruka
- 36.308
Pinokio blokirala otvaranje tema , moraš da joj daš kilo čvaraka il ovaj buket, pa će da ti odobri da otvoriš temuPokušavam da otvorim novu temu, ali ne dozvoljavaju....nešto ne radim kako treba...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pinokio blokirala otvaranje tema , moraš da joj daš kilo čvaraka il ovaj buket, pa će da ti odobri da otvoriš temuPokušavam da otvorim novu temu, ali ne dozvoljavaju....nešto ne radim kako treba...![]()
Barem nećete biti gladneБаш ће бити фино друштванце у затвору![]()
Da da! Evo ja ću ako ne uspeš, samo reci naslov.Pinokio blokirala otvaranje tema , moraš da joj daš kilo čvaraka il ovaj buket, pa će da ti odobri da otvoriš temu
Pogledajte prilog 1532807
Da, bilo bi lepo.Neka je ona , ako može, nek bude to njena prvootvorena tema![]()
Upiši i naslov teme , i malo tekstaPokusacu ponovo, ali otvarala sam teme...
Samo lagano. Imam ja gumicu pa ćemo da ispravljamo ako budeš htela.Pokusacu ponovo, ali otvarala sam teme...
Ми? Па и ти идеш са нама, стављаш јајаBarem nećete biti gladne![]()
Ma ja sam nešto zauzeta ovih danaМи? Па и ти идеш са нама, стављаш јаја![]()
претходно вам одузети хладно оружје - сатаруНе заборави и @kapetanmark ,он зна и порекло назива
А ви кад нас поапсе да нам спремате по нашим рецептима и доносите у апс!
идеш . јес да у бувари нема сира на менију , преживјећешMa ja sam nešto zauzeta ovih dana![]()
Значи, кад је густо...добро је да знам с ким идем у ратMa ja sam nešto zauzeta ovih dana![]()
Тако је, реци јој, види како се извлачи...идеш . јес да у бувари нема сира на менију , преживјећеш
тиквице ? сумњам
прво закува...Тако је, реци јој, види како се извлачи...
bez sira,sa komadićima barene slanine...Jeste da ih ima preko cele godine ali uskoro dolazi vreme onih pravih lepih domaćih paprika. Barem se nadam da će ih biti.
Sataraš svi spremamo slično, manje više ali osnova je ista:
Crni luk
Paprika (ja više volim crvenu ali pravim i sa žutom, zelenom, baburom, šiljom...)
Paradajz (nisam luda za njim ali nema bećarca bez paradajza)
U suštini to je osnova ali ono što ja dodajem to su - tikvice. Iseckane na kockice.
Na kraju jaje-dva, nije obavezno i nešto što sam naučila od makedonaca, a to je na kraju - sir. Beli, stariji izmrvljeni sir preko gotovog bećarca/sataraša.
Naravno so, biber, može i malo belog luka.
Varijacija ima mnogo, jedna od njih je i Turski Menemen.
![]()
Isto koincidencija ! " Svemir kaže može"
![]()
![]()