- Poruka
- 11.573

PS. vec su promenili imena Adam i Lucifer na mapi...
- - - - - - - - - -
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/kazakhstan/10222945/Mysterious-pentagram-spotted-in-Kazakhstan-desert.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je li tu negdje ona pradomovina Bugara![]()
bila je vec ova tema...to je neka vojna instalacija sa namerom je tako pravljena....
Kada bi taj papan sto je napravio video znao poreklo tog znaka onda bi sve bilo ok. Koriscen je i pre nego sto je bradonja izmislio Hirscanstvo..
Prosvetli nas za znak.
Bradonja?...a u...Izmislio?...Boze...Kod nas se kaze "Ne ti e arno"![]()
evo da ja pokušam...to je takozvano solomonovo slovo, a predstavlja izbalansiranog čoveka sa svojih pet centara: instinktivnog centra, mehaničkog centra, emocionalnog centra, intelektualnog centra i seksualnog centra.Prosvetli nas za znak.
Bradonja?...a u...Izmislio?...Boze...Kod nas se kaze "Ne ti e arno"![]()
Ili ti jednostavnije to je simbol Satane i za magije koje svakako nisu nesto sto bi se ja ponosio.
Tako da sve u svemu to je lose...
Ne postoji čovjek. To je samo idealtipska kreacija tvog uma. Diogen je bio u pravu.
ne znam kako da ti objasnim a da ne povredim tvoje zablude, ali nešto što se zove satana ne postoji.
pentagram je simbol čoveka, a ne izmišljenih đavola
makedonac, nisi ti najgori ovde, ima ih koji su lično, u četri oka, razgovarali sa bogom i sada su sa bogom na ti.Pazi sada,mene niko ne moze da ubedi u to sto ti verujes da Bog ne postoji pa tako i ovo zlo o kojem pricamo.
Ja sam licno gledao u crkvi kako freske dobijaju boje i crte lica koje su sasvim pocrnele i izbledele!
Dakle ne samo ja vec 10000 ljudi toga dana koji su dolazili,na nase oci su se od crnih zidova i jedva vidljivih ikona pojavile nove,postepeno dobijajuci boju i formu kao nekada i bile su jos jace i jos lepse!
I to sam gledao jedno 6 sati neprekidno,ja i 10000 ljudi...tako 3 dana zarednom pred moim ocima se desavalo cudo,Slava Bogu!
Nismo svi mi ludi...nema nikakvog "naucnog"objasnjenja za to,ne moze crkva od "vlage" ili "nevidljivih lasera" da dobije nazad sve freske u svim bojama bas tamo gde trebaju da budu
Ljudi kao ti ce uvek sebi naci razlog da ne veruju u to da je sve to namesteno.
Ili ti jednostavnije to je simbol Satane i za magije koje svakako nisu nesto sto bi se ja ponosio.
Ima svugde Satanista i?Ili ti jednostavnije to je simbol Satane i za magije koje svakako nisu nesto sto bi se ja ponosio.
Al ne i kod ateista .Njima su bog , andjeli i satana kao i ostali izmisljeni likovi podjednako daleko .Ima svugde Satanista i?
вас јеховине сведоке јако инспирише сотона и све што је везано уз њега, чак му не желите ни мало слово написати у имену, толико поштовања треба ценитиIma svugde Satanista...
makedonac, nisi ti najgori ovde, ima ih koji su lično, u četri oka, razgovarali sa bogom i sada su sa bogom na ti.
znaju šta on voli, šta ne voli, koje su mu skrivene želje, gde mu se duh sveti skita, šta yebe... svašta se ljudima na ovom forumu priviđa...![]()
![]()
A šta mu ondak dođe heksagram?Pentagram nije satanski simbol vec ima univerzalno znacenje.Kraci petokrake predstavljaju coveka,tako sto dva bocna i dva donja kraka simbolisu covekove udove,a gornji covekovu glavu.
Ako je krak koji simbolise glavu okrenut prema gore,znaci da je rec o coveku cija je svest uronjena u sferu duha.Obrnuta slika predstavlja coveka cija svest je u sferi Zemlje.
Krug oko pentagrama predstavlja mocan simbol zastite.