Ja sam se rodio kao inteligentan ali nisam radio na sebi, vremenom sam otupavio... sad sam umereno do potpuno glup, zavisi od dana i vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ovde nije problem ako siluješ i ubiješ, nego je problem ako kažeš da su to đavolja posla. Pravi sistem vrednosti, nazovimo stvari odgovarajućim imenom i sve je u redu.Nema više potrebe da se osvrćemo na ta gnusna dela. Ljudi su takvi. Budimo tolerantni.
Ali je indirektno kažnjiva ako iz gluposti neko učini kriminalnu radnju. Na sudu ne možeš reći, glup sam, nisam umeo bolje da izvedem prevaru. Ili nisam umeo da unapred vidim gde će me dovesti sopstveni postupci.
Odlika ljudskih bića je i da umeju da ubiju iz koristi, da siluju, da muče, da kradu, varaju...a to je zlo i stranputica, ne vodi nas ka boljem i plemenitijem društvu.
Kakve to ima veze sa ovom temom, nije tako postavljena niti je o tome reč u njoj.sto se mene tice
problem je kad za svoje postupke trazis neki vid opravdanja npr djavila na ramenu
to sto se tice zivota generalno
puno je lakse kriviti djavla nego sebe
s druge strane, puno je lakse i u ime nekog entiteta prozivati druge
npr satanizovani ste...jel se to fixa vracanjem na pravi put tj bogu? jer taj entitet stoji naspram sataane tj zla
i onda to nije instaliranje nekih tvojih vrijednosti vec nekih zadatih od strane vise sile, univerzalno vazecih, transcedentnih takoreci
Da li je tebi normalno pomiriti se sa lošom situacijom? I ne preduzimati ništa, jer je eto, takva ljudska priroda? Čemu ovakvi postovi, šta želiš da kažeš njima?to je odlika i mnogih drugih vrsta
npr majmuni ubijaju iz koristi, varaju i kradu
sto je vrsta naprednija to je vise ovakvih pojava
Kakve to ima veze sa ovom temom, nije tako postavljena niti je o tome reč u njoj.
Ti i dalje samo o semantici, dok te sama tema uopšte ne interesuje i ne želiš da raspravljaš o njoj.
Da li je tebi normalno pomiriti se sa lošom situacijom? I ne preduzimati ništa, jer je eto, takva ljudska priroda? Čemu ovakvi postovi, šta želiš da kažeš njima?
Ljudska priroda je svima ista jer smo svi ljudi, ali i onda imaš društva sa visokom stopom kriminala, gde je opasno čak i izaći na ulicu, i imaš društva koja su dostigla neki viši nivo. Bezbednija, humanija, bolja.
To je cilj, biti bolji, i živeti u naprednijem društvu. A to zavisi od ljudi. Tj. od načina na koji vaspitavamo i socijalizujemo sledeću generaciju.
Stalno pišem samo o tome,objasnila sam ti u onom dugačkom postu na koji si se u replici rekla samo ovoa sta je zapravo tema cvrkute?
pljuvanje po ljudima zenama koje slijede trendove, primarno estetske, neprivatljive pljuvacima sa sve analizom njihovih falinki i motiva ili sta?
Nema smisla da opet objašnjavam. Pročitaj ponovo ako te baš interesuje moj odgovor.satana je konstrukt koji prihvataju pripadnici odredjenih religija
covjek se modifikovao i kindjurio, kao i mnoge druge vrste, bukvalno odvajkada
moda se mijenja, sustina ostaje ista
i dusebriznici ostaju isti
evolucija............Rodimo se ko ljudi a umremo ko majmuni.Ja sam se rodio kao inteligentan ali nisam radio na sebi, vremenom sam otupavio... sad sam umereno do potpuno glup, zavisi od dana i vremena.
a sta si ti ocekivala da ti napisem na usporedbu izmedju ogovaranja i pljuvanja odredjene skupine zena i dvogodisnjaka koji se davi bez roditeljskog nadzora?Stalno pišem samo o tome,objasnila sam ti u onom dugačkom postu na koji si se u replici rekla samo ovo
Nema smisla da opet objašnjavam. Pročitaj ponovo ako te baš interesuje moj odgovor.
Mada sam ubeđena da te uopšte ni ne interesuje mišljenje sagovornika, tako da sam ovde sa tobom završila.![]()
Zavisi, ima i strejt feministkinja, i među radikalnijim.Ako je neka žena feministkinja,...šta misliš da li je njoj potreban muškarac?
Napr. neka extremna feministkinja.
Vi ste u toj priči "liferovani".
Nažalost, mislim da je taj voz već otišao.Zenski svet je pukao...ma ceo svet je
je otisao u tri lepe onog trenutka kad su na vratima
muski/zenski toalet dodali i
“ONO”...Daj Boze da ostane zdrave pameti.
![]()
tzv kolektivni zapad je tek 20-ak procenata svetske populacije; tako da nije sve tako crnoZenski svet je pukao...ma ceo svet je
je otisao u tri lepe onog trenutka kad su na vratima
muski/zenski toalet dodali i
“ONO”...Daj Boze da ostane zdrave pameti
Хаха...tzv kolektivni zapad je tek 20-ak procenata svetske populacije; tako da nije sve tako crno
Nije slazem se...ali se jako dobro gura i plasira u svim javnim vodama.tzv kolektivni zapad je tek 20-ak procenata svetske populacije; tako da nije sve tako crno