"Satanizacija" žena

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
31.878
Da li mislite da je ovo novi trend u izgledu i ponašanju žena i koliko je on uopšte uzeo maha?
Da li žena kao biće,...treba da izgleda nežno, lepo i privlačno i da li se u 21-om veku polako gubi "kompas", kada su bilo kakvi kriterijumi u pitanju?
Tako danas redovno viđamo i susrećemo tetoviranje žene od "glave do pete", pirsinge, ofarbane u boje "izlazećeg sunca",...e.t.c.
S druge strane, sa pojavom estetske hirurgije sve veći broj žena podleže hirurškim intervencijama, kako bi sebe ulepšale.
P.S.Ja lično ne sretoh ni jednog "dopingovanog" estetskog hirurga. 😁
Počinju li žene polako da fizički liče na sve drugo osim na ženu i koliko je ova pojava uzela maha u vašem okruženju?
Hvala.

Da li mislite da je ovo novi trend u izgledu i ponašanju žena i koliko je on uopšte uzeo maha?
Da li žena kao biće,...treba da izgleda nežno, lepo i privlačno i da li se u 21-om veku polako gubi "kompas", kada su bilo kakvi kriterijumi u pitanju?
Tako danas redovno viđamo i susrećemo tetoviranje žene od "glave do pete", pirsinge, ofarbane u boje "izlazećeg sunca",...e.t.c.
S druge strane, sa pojavom estetske hirurgije sve veći broj žena podleže hirurškim intervencijama, kako bi sebe ulepšale.
Počinju li žene polako da fizički liče na sve drugo osim na ženu i koliko je ova pojava uzela maha u vašem okruženju?
Hvala.
To mi tzv mizogini sve vreme pricamo,da od zena prave kalup koji ne slusa svog muza nego te koji su smislili emancipaciju za njihovu sluzbu

ona zeli da izgleda kao sto su joj drugi plasirali da treba, da je bolja i lepsa,nije,mediji su najjace oruzje
Da,...svakako može biti razlog. Nažalost!
Koliko bi onda takva pojava bila štetna, kada bi uzela više maha?
Na šta bi žene ličile?
Imam utisak da se danas žene više sređuje zbog sebe, manje zbog i radi muškaraca (kao što je bilo u nekim prošlim vremenima)

Мислим да не. Док год на улици чешће сретнем природну цуру нећу делити то мишљење.
Sve ih je manje,...otuda i tema.
Zapravo na temu me inspirisalo nešto drugo. Reakcija jednog muža( ne mog) na izjavu njegove žene koja želi uraditi, još par tetovaža na svom telu.
Mužu se nije dopala ideja, pa je za sada odustala. Može li i koliko suprotni pol, biti "kočnica" ovim sve više bizarnim trendovima?

Hvala.
Ne znam , mene brine to sto zene sve vise svojim zahvatima lice na Michael Jacksona.

Tamara Djuric :sad2:

tamara-poster.jpg

Sve ih je manje,...otuda i tema.
Zapravo na temu me inspirisalo nešto drugo. Reakcija jednog muža( ne mog) na izjavu njegove žene koja želi uraditi, još par tetovaža na svom telu.
Mužu se nije dopala ideja, pa je za sada odustala. Može li i koliko suprotni pol, biti "kočnica" ovim sve više bizarnim trendovima?
Тетоваже су по мени ту најмање бизарне.

Šta ćeš...
Nije to satanizacija, iz mog ugla, već samosvesna degradacija koja ima neki fensi i dopadljiv naziv, to je popularno i tome se teži.
Draga osoba mi je došla sa mestimično modrim ustima: ''To će za neki dan da bude mnogo lepo!'' reče mi jer je primetila da nekako ne gledam u nju, nego sve tamo-'vamo.
Kulminacija svega je kad mi ta ista osoba prebaci: ''Kako ti nemaš bore, a nisi išla na ovaj tretman/onaj tretman?''
Pa... ne znam šta bih rekla, ja nekako ne živim da stalno brkam po onome kakvom me je dao Bog fizički. Brkam po onome kakva sam osoba radije.

Back