cleopathra
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
nisam mislila na tebe... :-Dastrobilja:nije to kvarenje nicega vec realnost da pored ovakve medijske zatvorenosti necemo imati vise ni klijente
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam mislila na tebe... :-Dastrobilja:nije to kvarenje nicega vec realnost da pored ovakve medijske zatvorenosti necemo imati vise ni klijente
ja se ne bavim astrologijom!!! ja samo ucestvujem u interesantnim temama, ali imam razloga zasto verujem u to...znas kako kazu - zivi i pusti druge da zive!!!difrent from others...:da,jesam zalutao,ne krijem! mozda neko od vas isvhati posao ozbiljno"mozda..."
ali bre vi lopuze ste bruka za astrologiju!
astrobilja:a ti nisi lopuza???cccc...verovatno bi astroloyi trebali da budu crveni krst ili humanitarna organiyacija da svoje vreme ne naplacuju...
DjuraMornar:Diferent...izvini sto cu malo da budem gruba...ali da bi raspravljao o nekoj temi,prvo moras da se obrazujes.
Ti evidentno,poima nemas o Astrologiji. Tvoja razmisljanja su krajnje subjektivna i jako neozbiljna...pa se cudim i tvojim sagovornicima da uopste ulaze u polemiku sa tobom.
Ne znam cime se ti bavis, ali probaj da zamislis situaciju da ti se iz vedra neba pojavi neko , ko ama bas nista ne zna o tvojoj profesiji ali je pun predrasuda i iz nekog razloga je odlucio da dodje i pocne da ti soli pamet o istoj.
Kako bi se osecao? Nadam se ravnodusno...jer prema nekome ko nema argumenata za ono za sta se zalaze treba biti samo ravnodusan.
Svaka rasprava moze da bude i konstruktivna ali samo ako je na nivou.
Zato je ovaj atak sa tvoje strane , unapred osujecen i osudjen na propast.
Pozdrav
Slucajno znam malo vise o tome. I o astrologiji kao satanskoj nauci (ne po "meni", vec po Bibliji, imas u 3. i 5. knjizi Mojsijevoj kao i u spisima proroka Isaije) i o sektama.DjuraMornar:Izvini ...ali sam sebi "uskaces u usta"...Znas li ti uopste sta je Dogma?
I naravno...da li znas sta je " sekta"...?
Savetujem malo informisanosti pre padanja u bilo kakvu vatru.
DjuraMornar:Diferent...izvini sto cu malo da budem gruba...ali da bi raspravljao o nekoj temi,prvo moras da se obrazujes.
Ti evidentno,poima nemas o Astrologiji. Tvoja razmisljanja su krajnje subjektivna i jako neozbiljna...pa se cudim i tvojim sagovornicima da uopste ulaze u polemiku sa tobom.
Ne znam cime se ti bavis, ali probaj da zamislis situaciju da ti se iz vedra neba pojavi neko , ko ama bas nista ne zna o tvojoj profesiji ali je pun predrasuda i iz nekog razloga je odlucio da dodje i pocne da ti soli pamet o istoj.
Kako bi se osecao? Nadam se ravnodusno...jer prema nekome ko nema argumenata za ono za sta se zalaze treba biti samo ravnodusan.
Svaka rasprava moze da bude i konstruktivna ali samo ako je na nivou.
Zato je ovaj atak sa tvoje strane , unapred osujecen i osudjen na propast.
Pozdrav
Dragi moji,
ne znam koliko ste informisani,ali je doslo zlo doba po astrologiju i narod.Naime vrh mocnika je nauku koja je postojala jos u doba Vavilona okarakterisao kao vracanje i proricanje sudbine i ASTROLOGIJA JE PROTERANA SA DANASNJIM DANOM SA SVIH MEDIJA TELEVIZIJE,NOVINA,RADIJA .TAKO DA JE JEDINO PRESTALO DA SE BORIMO ZA SVOJA PRAVA I DOKAZEMO NEKOME KOME NIJE PO VOLJI DA OVA NAUKA VIDI S V E T L O S T DANA I ISTINU,DA NISMO MI ASTROLOZI VIDOVITE ZORKE!
TUZNO,ALI NI U DOBA SLOBE MILOSEVICA NISMO BILI CENZURISANI. DEMOKRATIJA JE OVO I SLOBODA MEDIJA,VIDI SE.SVAKA CAST.
Necemo da se borimo. Sto se manje ljudi bavi ovim to bolje, astrologija nije za maloumne.