SATANIZACIJA ASTROLOGIJE!!!CENZURA!!!

Diferent...izvini sto cu malo da budem gruba...ali da bi raspravljao o nekoj temi,prvo moras da se obrazujes.
Ti evidentno,poima nemas o Astrologiji. Tvoja razmisljanja su krajnje subjektivna i jako neozbiljna...pa se cudim i tvojim sagovornicima da uopste ulaze u polemiku sa tobom.

Ne znam cime se ti bavis, ali probaj da zamislis situaciju da ti se iz vedra neba pojavi neko , ko ama bas nista ne zna o tvojoj profesiji ali je pun predrasuda i iz nekog razloga je odlucio da dodje i pocne da ti soli pamet o istoj.
Kako bi se osecao? Nadam se ravnodusno...jer prema nekome ko nema argumenata za ono za sta se zalaze treba biti samo ravnodusan.

Svaka rasprava moze da bude i konstruktivna ali samo ako je na nivou.
Zato je ovaj atak sa tvoje strane , unapred osujecen i osudjen na propast.
Pozdrav

DjuraMornar:
Diferent...izvini sto cu malo da budem gruba...ali da bi raspravljao o nekoj temi,prvo moras da se obrazujes.
Ti evidentno,poima nemas o Astrologiji. Tvoja razmisljanja su krajnje subjektivna i jako neozbiljna...pa se cudim i tvojim sagovornicima da uopste ulaze u polemiku sa tobom.

Ne znam cime se ti bavis, ali probaj da zamislis situaciju da ti se iz vedra neba pojavi neko , ko ama bas nista ne zna o tvojoj profesiji ali je pun predrasuda i iz nekog razloga je odlucio da dodje i pocne da ti soli pamet o istoj.
Kako bi se osecao? Nadam se ravnodusno...jer prema nekome ko nema argumenata za ono za sta se zalaze treba biti samo ravnodusan.

Pozdrav

ok slazem se.nema potrebe da se svadjam s vama.zadnja poruka od mene.
jedino sto me je nateralo da pisem u temi jeste stav po nazivu teme."jadni mi,sta nam to rade?ne dozvoljavaju nam da se oglasavamo na svakih 5 minuta,da se vrti horoskop na svakih sat vremena"
na kraju ispadate neki mucenici koji su zrtve neadekvatne demokratije.
kad vam se ti srtanci pojave na vratima sa svojim mukama ocajnicki trazeci bilo koji nacin pomoci,spremni da plate koliko je potrebno....a da na kraju ostanu na istom kao i pre(osim sto im se novcanik istanjio) to je vec....stvarno necu da trosim moje vreme na neke koji noktima i zubima brane svoje stavove.

Ovde uopste necu da raspravljam o tome koliko je (ne)vaspitano "naplacivati" neciju muku...ipak moram da priznam da je dosta i onih koji su jednostavno radoznali...ali moras da shvatis da ni njih niko ne vuce za rukav, niti tera...niti oni "moraju" da odu kod astrologa, budu ,kako ti kazes "pokradeni" ili sta ti ja vec znam...
Dakle ovo vise nije komunizam, to moras da shvatis.Ljudi dobrovoljno biraju svoj put...nacin na koji ce utrositi vreme, novac a mozda CAK! nesto i nauciti....Znam da je tebi sada, iz ove perspektive , tesko da u to poverujes...ali veruj mi, astrologija je jako zanimljiva...( Zanimljiva kazem sa osmehom...jer to je u najmanju ruku)..

Ja nisam astrolog ali mi uvek zasmeta kada naidjem na ljude sa " ogranicenjima" ,punim predrasuda, ukratko receno...ne volim iskljucivost.
Naravno da sarlatana ima u svakom pozivu....ljudi kupuju lekarske diplome zaboga....dakle to je prica za sebe...ali ovde niko nije govorio ,koliko sam ja shvatila....o dnevnim horoskopima recikliranim zajedno sa jucerasnjim brojem Blica!...

Rec je o necemu trecem...ili mozda i ja gresim.
Pozzz

DjuraMornar:
Izvini ...ali sam sebi "uskaces u usta"...Znas li ti uopste sta je Dogma?
I naravno...da li znas sta je " sekta"...?

Savetujem malo informisanosti pre padanja u bilo kakvu vatru.
Slucajno znam malo vise o tome. I o astrologiji kao satanskoj nauci (ne po "meni", vec po Bibliji, imas u 3. i 5. knjizi Mojsijevoj kao i u spisima proroka Isaije) i o sektama.

Voleo bih da cujem tvoje argumente koji govore suprotno.

@mady
Posto me optuzujes da "ne znam dovoljno o tome", ne bi bilo lose cuti i tvoje argumente. "Izvesni kaludjeri u Fruskogoskom manastiru su izucavali astrologiju" nije argument, jer to ne govori nista. Jednostavno, navedi citat iz Svetog pisma ili Svetog predanja koji govori u prilog tome da crkva priznaje astrologiju. Crkvena apologetika i katehizis se zasnivaju iskljucivo na tim spisima a ne na misljenjima astrologa. Pokusaj ono sto nikome do sada (osim zabludnim astrolozima koji se pozivaju na SEBE a ne na teoloska ucenja) nije uspelo, da pomiris hriscanstvo i astrologiju!

DjuraMornar:

Pozdrav

Sve je receno kako dolikuje sa puno postovanja i strpljenja...
Hteo sam podebljati najbitnije ali se nisam mogao odluciti..
Ko ne razume ucrvenicu sve sto je ovde napisano..

Mislim da je dobro sto je to uradjeno,zabranjene emisije tipa otvorenog programa i naplacivanje ljudima 40 din/min i za cekanje,a kad dobijete vezu nikad ne mozete dobiti potpun odgovor.Pojavilo se dosta sumnjivih ljudi koji kao sve znaju i manipulisu ljudima.
Ko je stvarno hteo da nesto sazna nikad nije ni zvao preko tv-a,jer je sve bilo vise zabavnog karaktera.
Lepo odes kod astrologa za kojeg si cuo da dobro radi,platis 50 eura i saznas sve sta te interesuje.
Samo pojedinci medju ovima sto su se pojavljivali na tv-u su pravi astrolozi i uopste ne znam i sta je njima trebalo da rade na takav nacin.
Niko se i ne bi bunio da su radjene emisije gde su stvarno mogli nesto da te nauce ako su hteli i da priblize ljudima astrologiju,a ne da uzimaju tolike pare,za tako malo odgovora.
Mislim da niko nece ukinuti reklame,to bi ipak bilo preterano.Pozdrav svima! :smile:

Dragi moji,

ne znam koliko ste informisani,ali je doslo zlo doba po astrologiju i narod.Naime vrh mocnika je nauku koja je postojala jos u doba Vavilona okarakterisao kao vracanje i proricanje sudbine i ASTROLOGIJA JE PROTERANA SA DANASNJIM DANOM SA SVIH MEDIJA TELEVIZIJE,NOVINA,RADIJA .TAKO DA JE JEDINO PRESTALO DA SE BORIMO ZA SVOJA PRAVA I DOKAZEMO NEKOME KOME NIJE PO VOLJI DA OVA NAUKA VIDI S V E T L O S T DANA I ISTINU,DA NISMO MI ASTROLOZI VIDOVITE ZORKE!

TUZNO,ALI NI U DOBA SLOBE MILOSEVICA NISMO BILI CENZURISANI. DEMOKRATIJA JE OVO I SLOBODA MEDIJA,VIDI SE.SVAKA CAST.

Necemo da se borimo. Sto se manje ljudi bavi ovim to bolje, astrologija nije za maloumne.

Necemo da se borimo. Sto se manje ljudi bavi ovim to bolje, astrologija nije za maloumne.

26.03.2007., 00:51
25.04.2014., 02:04
:worth: :mrgreen:

Moram reci da sam saglasan, ne sa ovim "maloumni" vec jednostavno neke predispozicije se moraju ispuniti pre bavljenja astrologijom. Dugo traje izucavanje s jedne strane, s druge bez razvijenog kefala za metaforu i simbole nema ni astrologa, a s trece zaista deluje elitisticki ljudima koji nisu upuceni.

Back