satanisticko razbijanje porodice

Poruka
4.292
Poslusajte covek je antiglobalista i antihazard koji sve lepo objasnjava kako se razbija porodica i unistava svaki nehazarski narod sirom sveta. Jer hazari zele da na svakakve nacine ubiju sve nehazare na svetu i da na kraju samo oni ostanu na svetu. A njih ima samo oko 500 miliona na planeti i zato su oni napravili onaj americki stounhendz na kome su izmedju ostalog napisali da ce ostati na kraju samo 500 miliona ljudi to jest ostace samo hazari.

Хазари, никакве везе за Израелцима немају, та хазарско-јудејска прича је измишљена да скрене причу и поглед са суштине.
Ал то није ни битно за ову тему, чисто да додам...
...
А породицу разбијамо ми сами, нико нам није крив....

Nuklearna porodica je relativno nov koncept (u odnosu na istoriju ljudske zajednice). Da ne ulazim u sociobiološke razloge nastajanja institucije braka, ranije se porodični život odvijao u vidu zadruga i višegeneracijskih proširenih porodica, tj porodica nije bila ekonomski model sa čvrstim nukleusom i dominantom ulogom oca, to je relativno novija izmišljotina. Tako se obezbeđuje ekskluzivitet partnerskog odnosa, ne radi se o stvarno najoptimalnijem modelu porodičnog života.

Ne vidim zašto bi žene, sa sticanjem socioekonomske moći, i dalje želele da se uvaljuju u takav model zajednice. Ja bih se pre i vratila u proširenu zadrugu, decu je najlepše da odgaja "celo selo", pa tako uticaj muške figure nije teško obezbediti.

Zato rastuće konzervativne nacionalističke snage (u bilo kom vremenu) prvo udare po pravima žena jer znaju da je tu ključ za držanje nekoga u prevaziđenim modelima zajednica.

hahahahahaha pa ti hazari stvarno ...mesaju se cak i medju balkance, ali nece moci ...cim se izmeni vlasnicka priroda porodice ugasili su...
Inace suprotno od tvrdnje u temi, globalisti rada na mesanju , vera, nacija i rasa, pa je samim tim koncept " svi mrtvi, mi zivi.." nesuspesan...

Ја не бих тражио узрок проблема у Хазарима, тј. јеврејима.
Исус Христос је јасно и гласно рекао да је његов задатак да одвоји сина од оца, ћерку од мајке и снају од свекрве. Ко не верује нека чита библију.
Јевреји не верују нити се придржавају било чега што је Исус (наводно) рекао.

Ја не бих тражио узрок проблема у Хазарима, тј. јеврејима.
Исус Христос је јасно и гласно рекао да је његов задатак да одвоји сина од оца, ћерку од мајке и снају од свекрве. Ко не верује нека чита библију.
Јевреји не верују нити се придржавају било чега што је Исус (наводно) рекао.

Isus Hrist je bio jevrejin.

Isus Hrist je bio jevrejin.
зависи ко тумачи. Наводно је говорио аремејским језиком. Деретић ће да ти објасни да је то уствари старо-србски. По мајци, наравно. Е сад, онај део где се родио из безгрешног зачећа, тј, сам Бог га је направио, опет га не уврштава у јевреје који су само изабран народ од стране Бога. А ако га је зачео неки тип пре брака онда цела прича о божанском пореклу пада у воду. Обрни, окрени, Џизус није јеврејин осим код муслимана који га признају као месију исцелитеља.

зависи ко тумачи. Наводно је говорио аремејским језиком. Деретић ће да ти објасни да је то уствари старо-србски. По мајци, наравно. Е сад, онај део где се родио из безгрешног зачећа, тј, сам Бог га је направио, опет га не уврштава у јевреје који су само изабран народ од стране Бога. А ако га је зачео неки тип пре брака онда цела прича о божанском пореклу пада у воду. Обрни, окрени, Џизус није јеврејин осим код муслимана који га признају као месију исцелитеља.
Isus kao covek, je iz kolena Davida Cara,koji je iz loze Avraamove.
Rodoslov imas na pocetku Jevandjelja.

Isus kao covek, je iz kolena Davida Cara,koji je iz loze Avraamove.
Rodoslov imas na pocetku Jevandjelja.
Чито библију. Бог је направио Адама од блата а овога путем класичног зачећа, од свог ДНК материјала те му је стога Син. То је идеја коју библија гура. А онај што га је усвојио је можда на линији Аврамове лозе, ал то није то јер није крвно сродство.

Чито библију. Бог је направио Адама од блата а овога путем класичног зачећа, од свог ДНК материјала те му је стога Син. То је идеја коју библија гура. А онај што га је усвојио је можда на линији Аврамове лозе, ал то није то јер није крвно сродство.
Sve si to naopako shvatio.
Krvno srodstvo je po telu coveka.

Naravno da je bio jevrejin i sam je to rekao. Deretić preteruje.

Back