SAT (ČASOVNIK).....

AAAADC5cXhsAAAAAAXMbdg.jpg

Zeno XL, imam jos dva jacques leman (inace taj mi je omiljeni)
Volim satove

Jao divan je :heart:... mada je moja omiljena marka Frank Muler :) Meni kod muskaraca prvo pada pogled na obucu,sat pa na oci ... Tri bitne stvari...

Hvala :) To je inace poklon od caleta, a on ga je dobio na poklon od firme za 10 godina rada (u ona vremena kad se to dobijalo).

Znam to vreme.
Uglavnom su se dobijali satovi za 10,20 i 30 godina
"vernosti" firmi.
Uz satove,koji su često bili odlični za ono vreme,dobijala
se i neka kinta.
Eeeee,zlatnog li vremena berićeta......!
A,danas ?
Glad i apokalipsa !!!

axcent_30902.jpg

placen oko 100 evra, jako sam zadovoljna, vrlo je nosiv za neku sportku eleganciju ali i kad ste ultra doterani....uz zlatan nakit ili tople boje ide kao saliven....malo je tezi i oseca se na ruci ali posto izgleda kao narukica i ukras, vredi svaku paru....mnostvo komplimenata sam dobila za njega

31xFVPNj2aL._SL500_AA300_.jpg

placen 3000 din, jako dobar kvalitet za male pare, casio daje najbolji osnos cena-kvalitet....sedef je u pozadini i vrlo diskretno i lepo pokazuje....to je najusan satic, diskretan i sladak...jako sam ga zavolela a da ne pricam kako je lagan i prijatan za nosenje....

axcent_30902.jpg

placen oko 100 evra, jako sam zadovoljna, vrlo je nosiv za neku sportku eleganciju ali i kad ste ultra doterani....uz zlatan nakit ili tople boje ide kao saliven....malo je tezi i oseca se na ruci ali posto izgleda kao narukica i ukras, vredi svaku paru....mnostvo komplimenata sam dobila za njega

31xFVPNj2aL._SL500_AA300_.jpg

placen 3000 din, jako dobar kvalitet za male pare, casio daje najbolji osnos cena-kvalitet....sedef je u pozadini i vrlo diskretno i lepo pokazuje....to je najusan satic, diskretan i sladak...jako sam ga zavolela a da ne pricam kako je lagan i prijatan za nosenje....

Lepi su.
Onaj prvi je težak,jer je narukvica masivna.

Back