Enforcer Zainteresovan član Poruka 234 22.07.2014. u 00:07 - Sat (brzina) pri udaru #1 Da li je tačno da sat na automobilu ostane na tačnoj brzini koja je bila pri udaru?
VERTIGON Veoma poznat Poruka 14.877 22.07.2014. u 00:16 - Sat (brzina) pri udaru #2 ne. kakav udar uostalom? totalna steta? frontalni? neko te cuknuo sa strane, sjebo gepek? prevrtanje na krov?
ne. kakav udar uostalom? totalna steta? frontalni? neko te cuknuo sa strane, sjebo gepek? prevrtanje na krov?
Enforcer Zainteresovan član Poruka 234 22.07.2014. u 00:40 - Sat (brzina) pri udaru #3 VERTIGON: ne. kakav udar uostalom? totalna steta? frontalni? neko te cuknuo sa strane, sjebo gepek? prevrtanje na krov? Kliknite za proširenje... Nebitno, ali ne mislim na čukanje, već jači udar, pa da kažemo totalna šteta. Čitao sam da pri iskakanju Air Bag-a sat hoće da zapuca. Mene zanima da li je tačno i zašto sat ostane na određenoj brzini posle saobraćajke.
VERTIGON: ne. kakav udar uostalom? totalna steta? frontalni? neko te cuknuo sa strane, sjebo gepek? prevrtanje na krov? Kliknite za proširenje... Nebitno, ali ne mislim na čukanje, već jači udar, pa da kažemo totalna šteta. Čitao sam da pri iskakanju Air Bag-a sat hoće da zapuca. Mene zanima da li je tačno i zašto sat ostane na određenoj brzini posle saobraćajke.
Dule 021 Veoma poznat Poruka 13.889 22.07.2014. u 08:33 - Sat (brzina) pri udaru #4 Meni nekako logicno da je to tako bilo na kolima koja ciji je brzinomer bio pokretan preko sajle. Kod ovih digitalnih mislim da to nije slucaj.
Meni nekako logicno da je to tako bilo na kolima koja ciji je brzinomer bio pokretan preko sajle. Kod ovih digitalnih mislim da to nije slucaj.