Sasvim licno

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Jer takav je period, cudni dani, a posebno trenutci ... osjecaji koje ne mozete nikom da povjerite, kako zbog toga sto nisu definisani u tom smjesnom koktelu i izgledaju nejasno, tako zbog toga sto taj talog iz duse koji nije vise dominantan zbog neminovnosti zivota koji ide dalje, ali je uvijek tu negdje prisutan, nikog i ne zanima.

I onda obicno cujete nesto, rijetko vidite, i ta latentna prisutnost nekako ispliva, uzme trenutak pod svoje i jasno definise sta je to sto se vuce u vama :)

Smjesno je kako to sto primjetite, a sto isprovocira to nesto u vama, moze biti banalno ... banalno poput Borisa Rezaka :D

Svi oni trenutci kad sam rado bio neko drugi, mozda i bolji nego sto jesam, samo tebi za ljubav ... ne znam da li da ti kazem hvala, ili da te mrzim zbog toga ?

... ipak hvala, kako da te mrzim ?

Bilo bi zgodno da na temi napisete nesto uz pjesmu, neki nagovjestaj ... da nije samo puko stancanje videa

... i stvarno nema veze sto sam jedini muskarac koji voli da slusa glupi Dido ... i to samo zato sto kad ga cujem, opet lezim na podu dnevnog boravka pored tebe dok sjene koje prave svijece igraju po zidovima

Zamisljam kako bi bilo cool da te ugledam po prvi put, i da te moje srce odmah prepozna, dok pozadinu tog fantasticno-nestvarnog dogadjaja sacinjava neka od pjesama koje bas volim ... kao potvrda i aminovanje samih zvijezda.

Mada realno, moze biti i Mitar Miric, nece sustinski promjeniti nista ... ali ne bi zelio da se njega sjecam :D

Back