Sasvim čudna stvar

Nisam :lol:
Inace, mislim da samo inteligentan muskarac moze biti stvarno dobar ljubavnik.

Ja sam sve vise i vise ubedjena u to... cak sam i sa drugaricama pricala... i kad sam potegla tu temu i kad smo pocele da pretresamo dosle smo do tog zakljucka...
Mozda evolutivna sposobnost da kad vec ne moze da hebe dobro penisom, onda se bar vezba u hebanju u mozak...:lol:

- - - - - - - - - -

Ja msm da žene ne žele da se izjasne, jer će ispasti da su udate ili za glupog ili za nekuratog, a čudno mi što neće čak ni postavku teme da obaraju..:lol:

- - - - - - - - - -

A bilo bi kul i kad bi se muskarci izjasnili da li su kurati ili pametni..:lol:

Ja sam sve vise i vise ubedjena u to... cak sam i sa drugaricama pricala... i kad sam potegla tu temu i kad smo pocele da pretresamo dosle smo do tog zakljucka...
Mozda evolutivna sposobnost da kad vec ne moze da hebe dobro penisom, onda se bar vezba u hebanju u mozak...:lol:

- - - - - - - - - -

Ja msm da žene ne žele da se izjasne, jer će ispasti da su udate ili za glupog ili za nekuratog, a čudno mi što neće čak ni postavku teme da obaraju..:lol:

Pa ne znam za velicinu
Bitna je ali vise je poenta da kad penis penetrira osetis da su se puzle sklopile ,uopste ne mora da bude veliki (naravno malena labela su van igre :lol: )nego jednostavno ga osecas sa svih strana
A s nekim te zulja
Ja sam taj efekat puzle osetila pa sam se udala :manikir:

Pa ne znam za velicinu
Bitna je ali vise je poenta da kad penis penetrira osetis da su se puzle sklopile ,uopste ne mora da bude veliki (naravno malena labela su van igre :lol: )nego jednostavno ga osecas sa svih strana
A s nekim te zulja
Ja sam taj efekat puzle osetila pa sam se udala :manikir:

Nego, sad moram prakticno nesto da te pitam, posle porodjaja, jel puzla ostala ista?:lol:

- - - - - - - - - -

aj evo pošto si vidla da nema ništa od teme ako se ne uključe i muškarci s obzirom da su ovde veća laprdala od žena, evo ja kaem da nisam ni jedno

:lol:

Back